Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πονοκέφαλος για Σκορδά και Λιάγκα από τη μεγάλη πτώση της εκπομπής τους

Πονοκέφαλος για Σκορδά και Λιάγκα από τη μεγάλη πτώση της εκπομπής τους

Έντονος προβληματισμός στον ΑΝΤ1 με τη φθίνουσα πορεία της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής τους που παρουσιάζουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Παρά την τηλεοπτική επανασύνδεση του ζευγαριού, μετά τις πρώτες ημέρες που το Πρωινό σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις, η πορεία του στη συνέχεια είναι όχι μόνο καθοδική αλλά ιδιαίτερα ανησυχητική.

Χαρακτηριστικό είναι ότι χθες η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες τους έφεραν στον ΑΝΤ1 9,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, ενώ οι επιδόσεις τους στο δυναμικό κοινό σήμαναν… συναγερμό στον ΑΝΤ1 αφού η εκπομπή στους τηλεθεατές ηλικίας 18-54 ετών σημείωσε 6,8% μέσο όρο, τερματίζοντας στην τελευταία θέση απέναντι στον ανταγωνισμό των άλλων ιδιωτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας γενικού περιεχομένου.

Βέβαια ίσως κάποιος σκεφτεί ότι μπορεί αυτό να… έτυχε… σε «μία κακή μέρα», αλλά όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ στο newsit.gr το Πρωινό χάνει μέρα με τη μέρα τηλεθεατές… κι όχι μόνο… αφού η μείωση των ποσοστών τηλεθέασης μειώνει και την εμπορική αξία της εκπομπής. Αναμενόμενο λοιπόν που αρκετά στελέχη του ΑΝΤ1, ακόμα και αν εμφανίζονται ψύχραιμα, στην πραγματικότητα είναι ιδιαίτερα προβληματισμένα για την πορεία της εκπομπής, προσπαθώντας να βρουν τρόπους να κερδίσει ξανά τηλεθεατές… αλλά και εμπορική αξία… βεβαίως, βεβαίως! Δικαιολογημένα όμως εκτιμάται ότι την επόμενη σεζόν θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στην εκπομπή, αφού έτσι κι αλλιώς κάποιοι έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές να εγκαταλείψουν το… σκάφος… πριν τους παρασύρει μαζί τους…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις