Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σασμός: Ακούστε το καινούργιο τραγούδι με τη Μελίνα Κανά

Σασμός

Έχει κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού με το σενάριο και τις ερμηνείες καταφέρνοντας καθημερινά, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, να δίνει στον ALPHA υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ένα από τα επίσης προσεγμένα στοιχεία του Σασμού είναι η επιλογή της μουσικής και ττων τραγουδιών που ακούγονται, κάτι που αποδεικνύεται ότι δεν είναι τυχαίο αφού η σειρά ενισχύεται με ένα καινούργιο τραγούδι που έχει δυνατές υπογραφές.

Τη Δευτέρα λοιπόν 15 Νοεμβρίου, στο επεισόδιο που θα προβληθεί από τον ALPHA θα ακουστεί για πρώτη φορά το καινούργιο τραγούδι που ερμηνεύει η Μελίνα Κανά, σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Γιάννη Κότσιρα.

Τίτλος του «Παλιά Πληγή» και αναφέρεται στην Βασιλική, καθώς «αφηγείται» τη ζωή της, τα μυστικά της, τον καταπιεσμένο έρωτά της για τον Μαθιό, τις ενοχές και τους φόβους της αλλά και τις αποφάσεις της για λύτρωση… με κάθε κόστος. Ο χαρακτήρας της ηρωίδας τραγικός αλλά και αληθινός, με τα λάθη του παρελθόντος να την ακολουθούν… σαν παλιά πληγή.

Γιατί, όπως έχει γράψει ο Γιάννης Κότσιρας κι ερμηνεύει εκπληκτικά η Μελίνα Κανά: «Μια παλιά πληγή, πόρτα σφραγιστή που ανοίγει. Κράτα με σφιχτά, ίσως ξαφνικά χαθούμε…»!

Ακούστε το

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις