Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σασμός: οι αποφάσεις που φέρνουν τα πάνω κάτω! (sneak preview)

Σασμός: οι αποφάσεις που φέρνουν τα πάνω κάτω! (sneak preview)

Ανατροπές θα προκαλέσουν οι αποφάσεις ηρώων της καθημερινής σειράς του ALPHA δρομολογώντας δυσάρεστες εξελίξεις.

Μετά το ατύχημα ο Μαθιός με το Νικηφόρο έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Η Καλλιόπη μετανιωμένη κάνει μια κουβέντα με τη Βασιλική, που παραμένει ψυχρή απέναντί της. Ο Μαθιός, που τις ακούει, ζητά από τη μάνα του το λόγο για τα σκληρά λόγια που της είπε.

Στο μεταξύ καθώς η σχέση Πέτρου και Μαίρης προχωρά, η Θοδώρα το μαθαίνει από το Γιώργη που συνεχίζει να τον πολιορκεί για το οικόπεδο. Η εκδρομή της Ντίνας και του Αντώνη από την άλλη εξελίσσεται καλά, μέχρι που τους βλέπει η φίλη της Μαρίνας, η Κατερίνα.

Η μυστηριώδης στάση της Στέλλας ξεδιαλύνεται, όταν ανακοινώνει στους γονείς της ότι τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κρατήσει το παιδί! Η Σοφία εξαναγκάζεται να της πει πια την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη με την ασθενή της!

Παράλληλα ο Αστέρης λέει στην Αργυρώ ότι αποφάσισε να μιλήσει στον Μαθιό γι αυτούς. Καθώς η Αργυρώ αναστατωμένη παίρνει τηλέφωνο και κανονίζει ραντεβού με τη Σοφία, η Στέλλα εξοργισμένη ψάχνει την άγνωστη ερωμένη του Αστέρη και βρίσκει το όνομά της στην ατζέντα της!

Η συνέχεια απόψε, στις 9, που θα προβληθεί από τον ALPHA το 25ο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις