Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Τιμώντας τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Τιμώντας τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής

Έστρωσαν ξανά τα τραπέζια για τους καλεσμένους αλλά και τη σκηνή για την ορχήστρα και επιστρέφουν στο τηλεοπτικό τοπίο έχοντας λάβει τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης από τον κορονοϊό.

Από αυτό το Σάββατο ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει με νέα επεισόδια για να λέει ξανά «Στην υγειά σας ρε παιδιά». Καλεσμένοι του  μαχητές της πρώτης γραμμής στον πόλεμο με τον κορονοϊό.

25 καταξιωμένοι καλλιτέχνες καταθέτουν με τις ερμηνείες τους το «ευχαριστώ» τους στους καλεσμένους γιατρούς, νοσηλευτές, αστυνομικούς, διασώστες και άλλους επαγγελματίες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό την κρίσιμη αυτή περίοδο. Οι Χρήστος Νικολόπουλος, Γλυκερία, Πίτσα Παπαδοπούλου, Μελίνα Κανά, Θέμης Αδαμαντίδης, Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Μπάσης, Γιάννης Ζουγανέλης, Κώστας Καράλης, Λάκης Παπαδόπουλος, Θανάσης Βασιλόπουλος, Φωτεινή Δάρρα, Δημήτρης Σταρόβας, Βαγγέλης Γερμανός, Βασίλης Λέκκας, Θοδωρής Μαραντίνης, Νίκος Βουρλιώτης, Δήμος Αναστασιάδης, Σταύρος Σιόλας, Κίτρινα Ποδήλατα, Μιρέλλα Πάχου και Θοδωρής Βουτσικάκης ερμηνεύουν υπέροχα πολυαγαπημένα τραγούδια και καταθέτουν μελωδικά την ευγνωμοσύνη τους στους «ήρωες» της πρώτης γραμμής.

Συγκίνηση προκαλεί η σύμπραξη πολλών εξ αυτών στην έναρξη της εκπομπής με ένα τραγούδι ειδικά γραμμένο και αφιερωμένο στους φίλους μας Ιταλούς γιατρούς, καθώς επίσης και η παρουσία του Στέλιου Κερασίδη – ενός παιδιού θαύματος με πανελλήνια και διεθνή βραβεία. Ο Στέλιος μάς μαγεύει με τις ικανότητες του στο πιάνο, χαρίζοντας μια δική του σύνθεση –που έγραψε κατά τη διάρκεια της καραντίνας– σε γιατρούς, νοσηλευτές και όσους αγωνίστηκαν γενναία και με αυταπάρνηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Αυτό το Σάββατο 30 Μαΐου, στις 21.15, στον ΣΚΑΪ, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά!» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο επιστρέφει με σκοπό να ευχαριστήσει τους μαχητές της πρώτης γραμμής αλλά και να κάνει τους τηλεθεατές να περάσουν ευχάριστα και μουσικά…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις