Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στο πλεχτό: βγαίνουν ξανά στο γήπεδο

Στο πλεχτό: βγαίνουν ξανά στο γήπεδο

Σχολιάζουν τα ποδοσφαιρικά highlights με χιουμοριστική διάθεση, λέγοντας πολλές φορές αυτά που λέμε…ή που δεν λέμε… παρακολουθώντας κάποιον αγώνα.

Για αυτό και από σήμερα βγαίνουν ξανά στη σέντρα, με σκοπό να μαζεύουν «Στο πλεχτό» όσους θέλουν να δουν τους αγώνες… αλλιώς!

Πρεμιέρα λοιπόν για 3η τηλεοπτική σεζόν στην COSMOTE TV κάνει η ψυχαγωγική εκπομπή και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση

“Στο «γήπεδο» της εκπομπής, για ακόμα μία φορά «παίζουν μπάλα» οι αγαπημένοι δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νικόλας Ράπτης, Αλέξανδρος Τσουβέλας, Μάκης Παπασημακόπουλος και Γιώργος Λέντζας. Όλοι μαζί αναλαμβάνουν να σχολιάσουν τα ποδοσφαιρικά highlights με χιουμοριστική διάθεση, καθώς και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό απ’ ό,τι ξεχωρίζει στο γήπεδο, τις κερκίδες και τα αποδυτήρια. Με αφιερώματα και πρωτότυπες στήλες περιεχόμενου και αυτοσχεδιασμού, όπως ο «Κυρ Αλέκος», το «Scouting report» κ.ά., οι τέσσερις παρουσιαστές μεταφέρουν τη δική τους οπτική για το ποδόσφαιρο.”

Η εκπομπή «Στο Πλεχτό», θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23.00, στο COSMOTE SPORT 2HD, αλλά το αποψινό, το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν, θα μεταδοθεί ταυτόχρονα και μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV, ελεύθερα για το κοινό.

Όλα τα επεισόδια, αμέσως μετά την προβολή τους, θα είναι διαθέσιμα, δωρεάν, στους on demand καταλόγους της συνδρομητικής πλατφόρμας.

 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις