Site icon NewsIT
13:04 Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Συνεχίζει το «10» στην ΕΡΤ

ΕΡΤ
Γρηγόρης Μελάς

Στον αέρα θα παραμείνει η εκπομπή έστω και μετά την αποχώρηση της Όλγας Τρέμη από το «τιμόνι» της.

Από σήμερα λοιπόν και καθημερινά στις 20:40, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, ο Φάνης Παπαθανασίου με τον Αντώνη Δελλατόλα και τον Ηλία Κανέλλη μαζί με τους συνεργάτες τους θα παρουσιάζουν, θα αναλύουν και θα σχολιάζουν την επικαιρότητα της ημέρας.

Πάντως προκαλεί… απορία που συνεχίζουν να κρατούν τον ίδιο τίτλο ακόμα και μετά την αποχώρηση της Τρέμη, ενώ μάλιστα η εκπομπή είχε πάρει τον συγκεκριμένο λόγω της ώρας μετάδοσής της, που τελικά άλλαξε…!

Τελευταίες ειδήσεις

Καμπάνες: Πόνεσε ο Αύγουστος την τηλεθέαση αχός βαρύς, εξώδικα και κρίσιμη συνάντηση Παναγιωτόπουλου με Στραβελάκη στο ΟΡΕΝ πολιτιστική ανάσα με τον «Αρχάγγελο της Κρήτης» στη μεγάλη οθόνη η ύποπτη σιγή της ΕΡΤ για Τσαφούλια και Μπέη έρχεται σύντομα η Dream Team του GNTM στο STAR
Exit mobile version