Πέμπτη, 30 Μαΐ
27oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Συνωστισμός για τον Big Brother που αλλάζει!

Συνωστισμός για τον Big Brother που αλλάζει!

Στο φουλ οι μηχανές για την επιστροφή του Big Brother στο τηλεοπτικό τοπίο με σκοπό μάλιστα να ανοίξει το σπίτι του πολύ σύντομα! Ένα σπίτι που σκοπεύουν να είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που είχε βγει στις αρχές της φετινής σεζόν, αλλά με πολλές ακόμα αλλαγές και σε όσα θα συμβαίνουν σε αυτό.

Ας ξεκινήσουμε όμως, από την αρχή, δηλαδή με τον συνωστισμό που γίνεται για τον καινούργιο κύκλο του Big Brother στον ΣΚΑΪ. Μιλώντας λοιπόν με στέλεχος του σταθμού μου είπε πως οι αιτήσεις έχουν χτυπήσει κόκκινο, έχοντας ξεπεράσει τις 13.000 και αυξάνονται μέρα με τη μέρα! Αυτό μπορεί να ικανοποιεί τη διοίκηση του σταθμού αλλά παράλληλα δημιουργεί την ανάγκη να δημιουργήσουν ένα ενδιαφέρον τηλεοπτικό πρόγραμμα… διορθώνοντας και τα αρκετά λάθη που είχαν γίνει στον πρώτο κύκλο του.

Με τόσες πολλές χιλιάδες συμμετοχές λοιπόν η διοίκηση του σταθμού θα πρέπει να επιλέξει τα πρόσωπα που θα έχουν ενδιαφέρον να μπουν στο Big Brother και να «προσφέρουν» τη διαμονή και την καθημερινότητά τους στα μάτια του τηλεοπτικού κοινού. Ωστόσο στο πλαίσιο των αλλαγών και της ανανέωσης, τα στελέχη του ΣΚΑΪ υποστηρίζουν ότι θα δούμε πολύ πιο ενδιαφέροντα, σύγχρονα και ιδιαίτερα ανταγωνιστικά παιχνίδια και δοκιμασίες για τους παίκτες που θα πρέπει να αγωνιστούν σκληρά για να κερδίσουν την παραμονή τους, αλλά και τον… επιούσιο! Από την άλλη, οι ανέσεις για τους… καλούς διαγωνιζόμενους θα είναι πολλές και χλιδάτες, αφού όπως βλέπετε στη μακέτα που δημοσιεύουμε αποκλειστικά, το δωμάτιο του «αρχηγού», το Captain΄s Room θα είναι… να μην θέλεις να φύγεις από εκεί μέσα!

Επιθυμία του ΣΚΑΪ λοιπόν είναι ο καινούργιος κύκλος του Big Brother να έχει πολλές αλλαγές και εκτός από το συνωστισμό για συμμετοχές να καταφέρουν να γίνεται και… συνωστισμός στη συχνότητά του για να το παρακολουθήσουν!

Όπως μάλιστα μαθαίνω τα casting  συνεχίζονται με σκοπό να επιλεγούν τα καταλληλότερα πρόσωπα για τη συγκεκριμένη τυπολογία προγράμματος, το ριάλιτι, που πολλοί εμίσησαν… αλλά παρακολουθούν…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις