Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Θετικά αποτελέσματα από την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για ΔΟΛ, ΜEGA και ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Θετικά αποτελέσματα από την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για ΔΟΛ, ΜEGA και ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πολύωρη συνάντηση της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών με τον ειδικό διαχειριστή σε ΔΟΛ, MEGA και ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ.

Να θυμίσουμε ότι ΔΟΛ, MEGA και ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ έχουν τεθεί σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης και πρόσφατα, την προηγούμενη βδομάδα, μετά τις συντονισμένες προσπάθειες των Ενώσεων του κλάδου ψηφίστηκε από τη Βουλή νομοθετική ρύθμιση που εντάχθηκε σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για να πάψει η ταλαιπωρία των απλήρωτων εργαζομένων.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στη συνάντηση της ΕΣΗΕΑ με τον ειδικό διαχειριστή αποφασίστηκε ότι μέσα στον Φεβρουάριο θα ξεκινήσει η καταβολή των οφειλών στους πρώην εργαζομένους του ΔΟΛ, ενώ άμεσα θα ξεκινήσει και η εξέταση και επεξεργασία των εργαζομένων στο πρώην MEGA. Παράλληλα ο ειδικός διαχειριστής δεσμεύθηκε για τις αποζημιώσεις στους εργαζομένους της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον για την περιουσιακή της αξία, ενισχύοντας έτσι τη θέση της Ένωσης που ζητά την καταβολή των δεδουλευμένων στους πρώην εργαζομένους της εταιρείας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις