Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το ΤΑΞΙ πήρε επίσημα άδεια κυκλοφορίας

Το ΤΑΞΙ πήρε επίσημα άδεια κυκλοφορίας

Θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί στους δρόμους και στο τηλεοπτικό τοπίο μετά από 14 χρόνια που βρισκόταν… σε ακινησία. Είναι επίσημο ότι το ΤΑΞΙ, το τηλεπαιχνίδι που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 για την καινούργια σεζόν σύντομα θα κάνει… κούρσες αλλά και παιχνίδι.

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit.gr στο τιμόνι του θα βρίσκεται ο stand up comedian και ραδιοφωνικός παραγωγός, Αλέξανδρος Τσουβέλας. Η διαδικασία του παιχνιδιού ξεκινά με ανυποψίαστους πελάτες που επιβιβάζονται στο «ΤΑΞΙ» και βρίσκουν στη θέση του οδηγού τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, ο οποίος τους κάνει τις πιο τρελές ερωτήσεις. Έτσι μια απλή κούρσα ρουτίνας, για να φτάσουν στον προορισμό τους, γίνεται ευκαιρία για κέρδη.

Οι επιβάτες γίνονται, αυτομάτως, παίκτες και πρέπει να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Διαθέτουν δύο βοήθειες και έχουν το δικαίωμα για δύο μόνο λάθη, αλλιώς στο τρίτο το «ΤΑΞΙ» τραβάει χειρόφρενο και τους αφήνει στη μέση του δρόμου.

Σύντομα λοιπόν θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα με τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα να βάζει το ταξίμετρο και το ΤΑΞΙ θα είναι στο καινούργιο πρόγραμμα του ANT1, ελπίζοντας ότι και το… ταξίμετρό του θα δείξει υψηλό νούμερο τηλεθέασης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις