Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τρέχουν για το X Factor

Τρέχουν για το X Factor

To talent show X Factor έχει αποκτήσει το MEGA με σκοπό να το βγάλει τη φετινή σεζόν, αν και τα προβλήματα στην παραγωγή του λόγω της πανδημίας του κορονοϊού έχουν προκαλέσει ανησυχία σε στελέχη του σταθμού.

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο newsit.gr ο σταθμός της Καλλιθέας πήρε τα δικαιώματα του X Factor από το ΟΡΕΝ που μάλιστα είχε ξεκινήσει την προετοιμασία του. Ωστόσο οι λάθος χειρισμοί της τότε διοίκησης του σταθμού της Παιανίας είχαν ως αποτέλεσμα το MEGA να αποκτήσει το γνωστό talent show και εδώ και δύο μήνες περίπου προβάλλει τρέιλερ για δηλώσεις συμμετοχών.

Ωστόσο η πανδημία έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα, ενώ οι ιθύνοντες του σταθμού δεν έχουν ακόμα οριστικοποιήσει συμφωνίες με τα πρόσωπα που θα πρέπει να καθίσουν στην κριτική επιτροπή για να ξεκινήσει η πρώτη φάση γυρισμάτων, αυτή των οντισιόν.

Το μόνο πρόσωπο που προς το παρόν θεωρείται σίγουρο για την κριτική επιτροπή είναι ο Αντώνης Ρέμος, ενώ ακόμα αναζητείται και ο βασικός παρουσιαστής, αλλά και το πρόσωπο που θα είναι στο backstage. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα προγραμματίζονται κάποια κάστινγκ με πρόσωπα που ανήκουν στο δυναμικό του MEGA για να είναι στο ρόλο της παρουσίασης των διαγωνιζομένων στις οντισιόν.

Αν και υπάρχουν αρκετές αιτήσεις συμμετοχής η πανδημία και τα μέτρα προφύλαξης καθυστερούν αρκετά την παραγωγή του για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα με κάποιους πιο ψύχραιμους να υποστηρίζουν πως ίσως πρέπει να το δουν για… next year!

Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν εντός των επόμενων ημερών, αλλά όσο πάνε και… πληθαίνουν οι φωνές στο MEGA που ανησυχούν για την πορεία του αν βγει καθυστερημένα απέναντι στο σκληρό ανταγωνισμό της φετινής σεζόν, υποστηρίζοντας ότι θα ήταν… φρονιμότερο… και οικονομικότερο να προβληθεί στις αρχές της επόμενης σεζόν…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις