Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Βαρθακούρης – Αντελίνα: το νέο ζευγάρι του ΣΚΑΪ

Βαρθακούρης – Αντελίνα: το νέο ζευγάρι του ΣΚΑΪ

Όταν ένα συμβόλαιο ακυρώνεται, ένα άλλο πέφτει στο τραπέζι. Και σίγουρα δεν ήταν τυχαίο το «κοινή συναινέσει» διαζύγιο αφού η παρουσιάστρια ήθελε να αποχωρήσει από τον ALPHA που επίσης δεν ήθελε να την πληρώνει μετά την αποτυχημένη συνεργασία τους, ανοίγοντας έτσι το δρόμο ώστε να αποδεχτεί την πρόταση από τον ΣΚΑΪ.

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν χθες από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι το καινούργιο απόκτημα του ΣΚΑΪ που ανήκει πλέον στην ίδια τηλεοπτική «οικογένεια» με αυτή του συζύγου της, του Χάρη Βαρθακούρη. Αμέσως μάλιστα μετά το τέλος του «Big Brother» το ζευγάρι θα είναι ελεύθερο να «παντρευτεί» και στον τηλεοπτικό αέρα του σταθμού, αναλαμβάνοντας… προς το παρόν… εκπομπή το σαββατοκύριακο. Η πορεία της καινούργιας εκπομπής θα κρίνει και τη μελλοντική συνεργασία τους με το σταθμό του Φαλήρου, καθώς αν το τηλεοπτικό «πάντρεμα» αποδειχτεί ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές τότε πολλά μπορούν να αλλάξουν την επόμενη σεζόν!

Κάπου λοιπόν στις αρχές της καινούργιας χρονιάς, το νέο ζευγάρι του ΣΚΑΪ, ο Χάρης Βαρθακούρης με την Αντελίνα Βαρθακούρη θα ανοίξουν το τηλεοπτικό «σπιτικό» τους προσπαθώντας να κάνουν τους τηλεθεατές να μπουν μέσα και να τους… απολαμβάνουν στην καθημερινότητά τους, αφού όπως έχουν δείξει σε προηγούμενη κοινή τους συνεργασία έχουν μία ιδιαίτερη «χημεία». Έτσι όμως θα αποδειχτεί και αν αυτή η «χημεία» μπορεί να σταθεί σε δομημένη εκπομπή όπως έχουν κάνει στο παρελθόν άλλα ζευγάρια… ή Χάρης και Αντελίνα θα πρέπει να στραφούν σε πιο… ριάλιτι μονοπάτια που φαίνεται να τα γνωρίζουν καλύτερα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις