Μελάς Βlog

Melas Blog

Είναι επίσημο: η «Μουρμούρα» μεγαλώνει

Είναι από τις αγαπημένες σειρές και συνεχίζει να κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό και αυτή τη σεζόν.

Με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τη φετινή σεζόν στον ALPHA στην κούρσα της τηλεθέασης σκέφτηκαν να ποντάρουν ακόμα περισσότερο σε αυτή.

Όπως σας είχαμε αναφέρει πρώτα στο Newsit.gr η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε να προβάλλει τη «Μουρμούρα» τρεις φορές τη βδομάδα, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση

«Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, στις 21:00 ο Alpha σου δίνει έμπνευση για περισσότερη Μουρμούρα, περισσότερες απολαυστικές στιγμές που είναι βγαλμένες μέσα από τη δική σου ζωή αλλά και μέσα από τις ζωές της Βούλας και του Μηνά, της Καίτης και του Ηλία, της Ξένιας και του Μπάμπη, της Βέλης και του Άγγελου. Τα τέσσερα, δηλαδή, ζευγάρια της μακροβιότερης ελληνικής κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που για 7η χρονιά είναι μαζί και μουρμουράνε πιο δυνατά από ποτέ!

Με νέα επεισόδια, γεμάτα αγάπη, κόντρες, ζήλειες, τρυφερότητα και πολύ χιούμορ. Γιατί τα πετυχημένα ζευγάρια μπορούν και τα καταφέρνουν και τρεις φορές την εβδομάδα».

Από την ερχόμενη βδομάδα λοιπόν η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα προβάλλεται και κάθε Παρασκευή με καινούργιο επεισόδιο και τους αγαπημένους της ήρωες… να μουρμουράνε με τον πιο ευχάριστο τρόπο…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ