Στη θέση του «Happy Day»! Η επίσημη ανακοίνωση

Στη θέση του «Happy Day»! Η επίσημη ανακοίνωση | Newsit.gr

Όταν λοιπόν το «Happy Day», η καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή κατεβάσει ρολά για το καλοκαίρι δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν με… αλλαγές, τη θέση του στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού παίρνει η εκπομπή «Alpha Παντού», για την οποία όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση: «Η ενημέρωση δεν πάει διακοπές, μπορεί όμως να έχει διάθεση διακοπών.

Από τις 9 Ιουλίου, ο Alpha είναι παντού: στην πόλη, στην περιφέρεια, στα νησιά, σε κάθε γωνιά της χώρας.
Δευτέρα με Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 11:00, ο Πέτρος Καρσιώτης και η Βίκυ Χαντζή, με εγκυρότητα, χαμόγελο και θετική διάθεση, προβάλλουν όσα συμβαίνουν γύρω μας και αναζητούν την αισιόδοξη πλευρά των γεγονότων.

Η επικαιρότητα όπως είναι αλλά και όπως θα θέλαμε να είναι, ενημέρωση αλλά και ψυχαγωγία. Ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις, νέα από κάθε σημείο της Ελλάδας και το εξωτερικό, άμεση επικοινωνία με τους τηλεθεατές.

Στην ατζέντα της εκπομπής καταγράφονται όλα: τα μεγάλα και τα μικρά της ημέρας, χρηστικές πληροφορίες, πολιτισμός, ευ ζην, σχέσεις γονέων – παιδιών, ιδέες για ταξίδια εκτός των τειχών, προτάσεις για καθημερινές αποδράσεις εντός της πόλης, ανατρεπτικές ειδήσεις, θέματα που προκάλεσαν αίσθηση και συζητήθηκαν, νέα πρόσωπα που διακρίθηκαν στον τομέα τους, «φωτεινές» ιστορίες ανθρώπων, ό,τι μας αγγίζει, μας συγκινεί, μας κάνει να χαμογελάμε, ό,τι μας αλλάζει και μας κάνει καλύτερους».

Η καινούργια εκπομπή «Alpha Παντού» με τον Πέτρο Καρσιώτη και τη Βίκυ Χαντζή θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 9 Ιουλίου και καθημερινά για τρεις ώρες θα δίνει τη «μάχη» της ενημέρωσης αλλά και της τηλεθέασης, βεβαίως βεβαίως, προσπαθώντας να κάνει τους τηλεθεατές να συντονιστούν στη συχνότητα του σταθμού της Κάντζας…!

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ