Μελάς Βlog

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ POST

Melas Blog

Η Φάρμα ανοίγει τις πύλες της

Πρεμιέρα για το ριάλιτι με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν μάχη με τη γη και στον ΑΝΤ1 να ελπίζουν πως θα… καρποφορήσει τηλεθεάσεις!

Επίσημα λοιπόν ο σταθμός του Αμαρουσίου ανακοινώνει πως η Φάρμα θα ανοίξει τις πύλες της την Παρασκευή 12 Μαρτίου και ο Σάκης Τανιμανίδης θα υποδεχτεί τους : Μιχάλη Ιατρόπουλο, Ειρήνη Κολλιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Θανάση Πάτρα, Σοφία Παυλίδου, Στράτο Τζώρτζογλου, Βασίλη Θεοδωρόπουλο, Μαρία Θωμά, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνο Μακρή, Βασίλη Μαντζουράνη, Μαρία Σπυροπούλου, Μαρία Τοτόμη, Παναγιώτη Χατζόπουλο.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στις 21:00, οι παίκτες θα έρχονται αντιμέτωποι με τη φύση αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Χωρίς τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής, χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο, η καθημερινότητά τους θα είναι δύσκολη καθώς θα πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν τη γη, να αρμέγουν τα ζώα, να φροντίζουν τον στάβλο και όσες ακόμα εργασίες επιβάλλει η αγροτική ζωή, ενώ θα πρέπει να συγκατοικήσουν, για πρώτη φορά μαζί, σε ένα σπίτι και να συνεργαστούν αρμονικά και αποτελεσματικά. Όλα θα καταγράφονται 24 ώρες από το άγρυπνο βλέμμα 40 ρομποτικών και 8 στουντιακών καμερών, ενώ οι παίκτες θα αγωνίζονται κάθε εβδομάδα όχι μόνο για την επιβίωσή τους, αλλά και για την παραμονή τους στη Φάρμα μέσα από καθοριστικές δοκιμασίες:

1 μεγάλη Αποστολή από τον Επιστάτη με έπαθλο

1 Αγώνας Αρχηγίας

1 Quiz της Φάρμας

1 Αγώνας Ασυλίας

1 Παιχνίδι Επάθλου

Κάθε εβδομάδα, ένας παίκτης θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη Φάρμα, μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης.

Στο τέλος αυτής της περιπέτειας, ο νικητής θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Από την Παρασκευή 12 Μαρτίου λοιπόν, στις 9 το βράδυ και κάθε Σαββατοκύριακο την ίδια ώρα η Φάρμα παίρνει το χώρο της στο τηλεοπτικό τοπίο με σκοπό να φέρει τηλεθεατές στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ