Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Αγγλική “επίθεση” σε Μπεργκ! “Ο πιο βρώμικος παίκτης του τουρνουά” [pic]

Μουντιάλ 2018

Η Αγγλία ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Σουηδία στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2018 και ο Μάρκους Μπεργκ έχει βρεθεί στο “στόχαστρων” των Άγγλων για τα φάουλ στα οποία έχει υποπέσει στη διοργάνωση της Ρωσίας. “Είναι ο πιο βρώμικος παίκτης”, αναφέρουν τα ΜΜΕ.

“Επίθεση” στον Μάρκους Μπεργκ έχουν “εξαπολύσει” τα αγγλικά ΜΜΕ, ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής Αγγλίας με την Εθνική Σουηδίας στους “8” του Μουντιάλ 2018, χαρακτηρίζοντάς τον τον “πιο βρώμικο παίκτη της διοργάνωσης”.

Πιο συγκεκριμένα, οι αγγλικοί Times παρουσίασαν μία λίστα με τίτλο “οι πιο βρώμικοι παίκτες του τουρνουά”, με τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού να κατέχει την πρώτη θέση, έχοντας υποπέσει και στα περισσότερα φάουλ στο Μουντιάλ της Ρωσίας, με 14 έναντι 12 των Τζούμπα και Γκολόβιν από τη Ρωσία, που ακολουθούν στη δεύτερη και την τρίτη θέση.

Το δημοσίευμα που έχει γίνει μάλιστα viral μεταξύ των αγγλικών Μέσων, σχολιάζει ότι αν οι παίκτες του Σάουθγκειτ τα βρήκαν “σκούρα” με τους “σκληρούς” Κολομβιανούς, θα πρέπει να φοβούνται ακόμη περισσότερο τη Σουηδία και τον “βρώμικο” Μπεργκ.

Το δημοσίευμα για τον “βρώμικο” Μπεργκ

Mundial Τελευταίες ειδήσεις