Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018, Αγγλία – Βέλγιο 0-1 ΤΕΛΙΚΟ: Ο Γιανουζάι έκρινε την πρωτιά!

Μουντιάλ 2018, Αγγλία – Βέλγιο 0-1 ΤΕΛΙΚΟ: Ο Γιανουζάι έκρινε την πρωτιά!
ΦΩΤΟ twitter

Μία απίθανη γκολάρα του Γιανουζάι έκρινε το παιχνίδι ανάμεσα στην Αγγλία και το Βέλγιο, με το 1-0 να χαρίζει στους “διαβόλους” και την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο, που θα τους φέρει αντιμέτωπους με την Ιαπωνία στα νοκ άουτ του Μουντιάλ 2018. Με την Κολομβία θα παίξει η Αγγλία. Παναμάς – Τυνησία 1-2 στο άλλο παιχνίδι.

Αγγλία και Βέλγιο “πάλεψαν” για την πρωτιά στον 7ο όμιλο, με τους “διαβόλους” να πανηγυρίζουν στο τέλος, χάρη σε ένα τρομερό γκολ του Γιανουζάι στο 50ο λεπτό του αγώνα, το οποίο και διαμόρφωσε το τελικό 0-1 στο ματς.

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με λίγες όμως φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, οι Βέλγοι κατάφεραν να κάνουν το 3/3 στην πρώτη φάση της διοργάνωσης και πλέον θα βρουν μπροστά τους την Ιαπωνία στους “16” του Μουντιάλ της Ρωσίας. Με την Κολομβία θα παίξουν οι Άγγλοι στα νοκ άουτ ματς.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Τυνησία κατάφερε με ανατροπή, να διασκεδάσει τις εντυπώσεις του αποκλεισμού της στη διοργάνωση, αφού παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να κάνει το 2-1 στη συνέχεια, χάρη σε γκολ των Καζρί και Μπεν Γιουσέφ.

Παρακολουθήστε LIVE το Αγγλία – Βέλγιο από το newsit.gr

Τα αποτελέσματα του 8ου Ομίλου νωρίτερα

Ιαπωνία – Πολωνία 0-1 (59′ Μπέντναρεκ)
Σενεγάλη – Κολομβία 0-1 (74′ Μίνα)

Mundial Τελευταίες ειδήσεις