Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: “Επικά” σχόλια από τους παίκτες της Αγγλίας! Τους “τρέλανε” η πρόκριση [pics]

Μουντιάλ 2018
ΦΩΤΟ Reuters

Σαν μικρά παιδιά έκαναν μετά την ιστορική πρόκριση στα πέναλτι, οι παίκτες της Εθνικής Αγγλίας, με τα social media να κατακλύζονται με σχόλιά τους για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας, μετά τη νίκη επί της Κολομβίας.

Το γεγονός ότι η Αγγλία προκρίθηκε για πρώτη φορά στη διαδικασία των πέναλτι σε Μουντιάλ, πανηγυρίστηκε σαν να κατέκτησε η ομάδα του τρόπαιο, τόσο από τους ίδιους τους παίκτες της Εθνικής, όσο και από όλους τους φίλους και τα ΜΜΕ των “τριών λιονταριών”.

Τα σχόλια στα social media ήταν… επικά και χαρακτηριστικά της ψυχολογία που είχαν οι Άγγλοι μετά τη σπουδαία πρόκριση της Εθνικής τους ομάδας στους “8” του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα σχόλια των παικτών της Αγγλίας

«Μπαμπά, μπορείς να μου δείξεις τη φωτογραφία με εσάς όταν πήρατε την πρόκριση στα ημιτελικά; Μπα, άστο παιδί μου», ήταν το σχόλιο του Γουόκερ σε μία φωτογραφία που τον δείχνει στο έδαφος την ώρα που όλοι οι συμπαίκτες του πανηγυρίζουν.

“Όχι μαμά δεν έρχομαι σπίτι. Είναι…” αστειεύτηκε σε σχετική του φωτογραφία ο Τζέσι Λίνγκαρντ

“Το πρόσωπό μου τα λέει όλα. Τι βραδιά”, το σχόλιο του Ντέλι.

https://twitter.com/dele_official/status/1014282336869941248

Με κλάματα συνόδευσε τη φωτογραφία του από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο Μάρκους Ράσφορντ.

https://twitter.com/MarcusRashford/status/1014266810856812544

“Τι τρόπος για να κερδίσεις. Πάντα να πιστεύεις ποτέ να μην τα παρατάς, τα 3 λιοντάρια βρυχώνται”, έγραψε νωρίτερα ο Λίνγκαρντ.

https://twitter.com/JesseLingard/status/1014264126611312640

“Σου έρχονται Πίκφορντ”, έγραψε από την πλευρά του ο λογαριασμός της εθνικής Αγγλίας στο twitter, στη φωτογραφία με τους παίκτες να τρέχουν προς τον τερματοφύλακά τους, μετά το τέλος των πέναλτι.

Νωρίτερα δε, είχε ζητήσει… συγγνώμη από τους φίλους της Αγγλίας για την αγωνία των πέναλτι: “Συγγνώμη που σας βάλαμε σε αυτή τη διαδικασία, αλλά τι τρόπος για να νικήσεις”, ήταν το σχετικό σχόλιο.

https://twitter.com/England/status/1014254032221818880

Απίστευτο συναίσθημα και για τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή της Εθνικής Αγγλίας, Γκάρι Λίνεκερ, ο οποίος σημείωσε την αίσθηση της νίκης στα πέναλτι για πρώτη φορά: “οπότε αυτή είναι η αίσθηση”.

 

Mundial Τελευταίες ειδήσεις