Mundial

Μουντιάλ 2018: Γκολάρα ο Τζάκα! Το πανηγύρισε με τον αλβανικό αετό [vid]

Ο Γκρανίτ Τζάκα πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο παιχνίδι της Ελβετίας με τη Σερβία και το πανηγύρισε έξαλλα μπροστά στους Σέρβους οπαδούς. Σχημάτισε με τα χέρια τον αλβανικό αετό.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο 52′, ο Γκρανίτ Τζάκα έφερε το παιχνίδι της Ελβετίας με τη Σερβία, για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ 2018, στα ίσια (1-1), πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό γκολ με πολύ δυνατό σουτ.

Μετά το τέρμα του, ο αλβανικής καταγωγής άσος της Άρσεναλ σχημάτισε με τα χέρια του τον αλβανικό αετό και πανηγύρισε πολύ έντονα μπροστά στους Σέρβους οπαδούς.

Η γκολάρα του Τζάκα κι ο έξαλλος πανηγυρισμός του

Στο 90′, ο επίσης αλβανικής καταγωγής Σακίρι έκανε το 2-1  και χάρισε τη νίκη στην Ελβετία, πανηγυρίζοντας με τον ίδιο τρόπο με τον Τζάκα και προς την ίδια κερκίδα.

Το γκολ κι ο πανηγυρισμός του

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Mundial
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Mundial: Περισσότερα άρθρα