Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Το Ιράν “απειλεί” τον Ρονάλντο! Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας (25/06)

Μουντιάλ 2018
ΦΩΤΟ twitter

“Κλειδώνουν” σιγά σιγά οι θέσεις για νοκ άουτ παιχνίδια της επόμενης φάσης του Μουντιάλ 2018, με το Ιραν και την Πορτογαλία να διεκδικούν ένα “εισιτήριο” στο ματς της ημέρας (25/06) με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Τέσσερα παιχνίδια για τον πρώτο και το δεύτερο όμιλο του Μουντιάλ 2018, περιλαμβάνει το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας (25/06) από τη Ρωσία, με 4 ομάδες να “σφραγίζουν” και την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Ουρουγάη και Ρωσία έχουν ήδη κερδίσει το “εισιτήριό” τους για τα νοκ άουτ παιχνίδια και αναμετρώνται στο ντέρμπι του πρώτου ομίλου, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και της κορυφής στη mini βαθμολογία, την ώρα που Σαουδική Αραβία θέλουν να “διασκεδάσουν” τις εντυπώσεις παίρνοντας έστω κάποιο βαθμό στη διοργάνωση.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Ισπανία αναμένεται να τσεκάρει τη δική της πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να εξασφαλίσει το ένα από τα δύο “εισιτήρια” κόντρα στο αποκλεισμένο Μαρόκο.

Αντίθετα, σε “ντέρμπι” πρόκρισης έχει μετατραπεί το παιχνίδι ανάμεσα στην Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Ιράν των “Ελλήνων”, αφού μπορεί ακόμη και ένας βαθμός να αρκεί στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος, όμως με ήττα θα πέσει στο “καναβάτσο”, με τους Ιρανούς να παίρνουν τη θέση της στην επόμενη φάση.

Οι μεταδόσεις της ΕΡΤ για το Μουντιάλ 2018

Ουρουγουάη – Ρωσία (17:00, Cosmos Arena, Σαμάρα)
Σαουδική Αραβία – Αίγυπτος (17:00, Volgograd Arena, Βόλγκογκραντ
Ιράν – Πορτογαλία (21:00, Mordovia Arena, Σάρανσκ)
Ισπανία – Μαρόκο (21:00, Kaliningrad Stadium, Καλίνινγκραντ)

Mundial Τελευταίες ειδήσεις