Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Κράτησε Λεβ η Γερμανία! Έμεινε παρά τον αποκλεισμό σοκ [pic]

Μουντιάλ 2018: Κράτησε Λεβ η Γερμανία! Έμεινε παρά τον αποκλεισμό σοκ [pic]
ΦΩΤΟ Reuters

Η Εθνική Γερμανίας αποφάσισε να διατηρήσει στο πόστο του, τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιοακίμ Λεβ, παρά τον “ατιμωτικό” αποκλεισμό από το Μουντιάλ 2018, όπου ως Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, η “νασιναλμανσαφτ” έμεινε εκτός διοργάνωσης από τη φάση των ομίλων, με ήττα από τη Νότια Κορέα.

Ο Γιοακίμ Λεβ θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής της Εθνικής Γερμανίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανανεώνει τη συνεργασία της με τον τεχνικό που έφερε την κατάκτηση του Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία, παρά τον πρόσφατο αποκλεισμό στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η “νασιοναλμανσάφτ” υπέφερε έναν αποκλεισμό σοκ στα γήπεδα της Ρωσία, αφού κατάφερε να μείνει εκτός από την αδιάφορη και αποκλεισμένη Νότια Κορέα, επιβεβαιώνοντας πάντως και τον… κανόνα που θέλει την Παγκόσμια πρωταθλήτρια να αποκλείεται τη φάση των ομίλων στην επόμενη διοργάνωση (4 στις 5 τελευταίες φορές).

Η γερμανική ομοσπονδία όμως, αποφάσισε να διατηρήσει στο πόστο του, τον Γιοακίμ Λεβ, με τον 58χρονο κόουτς να παραμένει στη θέση του μέχρι τουλάχιστον την επόμενη μεγάλη διοργάνωση, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Η ανακοίνωση για την παραμονή Λεβ στην Εθνική Γερμανίας

https://twitter.com/DFB_Team_EN/status/1014118068166029313

Mundial Τελευταίες ειδήσεις