Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018 – Μέσι: “Εγώ φταίω, με πονάει που έχασα το πέναλτι” [vid, pics]

Μουντιάλ 2018
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Λιονέλ Μέσι ανέλαβε την ευθύνη για την ισοπαλία της Αργεντινής με την Ισλανδία και ευχαρίστησε την ομάδα και τους οπαδούς για τη συμπαράσταση, μετά το άσχημο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα της ομάδας στο Μουντιάλ 2018.

Η Αργεντινή δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ισλανδία, με τον Λιονέλ Μέσι να είναι ο μοιραίος παίκτης για την ομάδα του στον αγώνα, αφού έχασε πέναλτι και την ευκαιρία να δώσει ξανά το προβάδισμα στην “αλμπισελέστε” στο 64ο λεπτό.

https://twitter.com/mahaifi_abba/status/1008050086801178624

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν ήταν αρνητικός κατά τα άλλα στο ματς και προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ, παρότι οι αμυντικοί της Ισλανδίας είχαν επικεντρωθεί στο μαρκάρισμά του σε όλο το παιχνίδι.

https://twitter.com/BarcaUniversal/status/1008047201157726208

Μετά το τέλος του αγώνα όμως, ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη, υποστηρίζοντας ότι αν είχε πετύχει το γκολ σε εκείνο το σημείο, θα μπορούσε να δώσει και τη νίκη στην ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Μέσι

“Φεύγουμε με θυμό και λύπη από το γήπεδο. Νιώθω υπεύθυνος που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς γιατί αν είχα ευστοχήσει στο πέναλτι θα είχαν αλλάξει όλα. Αν είχα σκοράρει θα είχαμε ηρεμήσει, θα είχαν αλλάξει όλα. Με πονάει που έχασα το πέναλτι. Είχα επιλέξει αυτή τη γωνία, αλλά ο τερματοφύλακας έπεσε σωστά. Ευχαριστώ την ομάδα και τους οπαδούς που μου συμπαραστάθηκαν μετά το χαμένο πέναλτι ήταν μία ωραία στιγμή. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να κοιταξουμε μπροστά”.

Mundial Τελευταίες ειδήσεις