Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Σερβία – Βραζιλία 0-2 ΤΕΛΙΚΟ! Πρόκριση στο… χαλαρό για τη Σελεσάο!

Μουντιάλ 2018: Σερβία – Βραζιλία 0-2 ΤΕΛΙΚΟ! Πρόκριση στο… χαλαρό για τη Σελεσάο!
ΦΩΤΟ twitter

Η Σερβία “πίεσε” αρκετά τη Βραζιλία, αλλά δεν κατάφερε και να την… αγχώσει, αφού με δύο γκολ των Παουλίνιο και Τιάγκο Σίλβα, η Σελεσάο πήρε εύκολα την πρόκριση στην επόμενη φάση ως πρώτη του 5ου ομίλου. Πανηγύρισε και η Ελβετία στο άλλο ματς, παρά το 2-2 με την Κόστα Ρίκα.

Ένας βαθμός αρκούσε στη Βραζιλία για να προκριθεί στους “16” του Μουντιάλ της Ρωσίας, όμως η Σελεσάο πήρε τελικά και τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Σερβία, καταλαμβάνοντας και την πρώτη θέση στον όμιλό της.

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, από Παουλίνιο και Τιάγκο Σίλβα, οι Βραζιλιάνοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο ελπίδας στους Σέρβους και πήραν δίκαια τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τη δεύτερη θέση στον 5ο όμιλο και το έτερο “εισιτήριο” για τα νοκ άουτ ματς, πήρε η Ελβετία, παρά την ισοπαλία 2-2 με την Κόστα Ρίκα. Δύο φορές προηγήθηκαν οι Ελβετοί, όμως δεν κατάφεραν τελικά να πάρουν τη νίκη.

Παρακολουθήστε LIVE το Σερβία – Βραζιλία από το newsit.gr

Νωρίτερα την Τετάρτη (27/06) η Γερμανία υπέστη το σοκ του αποκλεισμού, χάνοντας από την αδιάφορη Νότια Κορέα με 2-0, γεγονός που έδωσε τα “εισιτήρια” για την επόμενη φάση του Μουντιάλ σε Μεξικό και Σουηδία.

Στο μεταξύ τους παιχνίδι, οι Σκανδιναβοί με εξαιρετικό Μπεργκ, “διέλυσαν” με 3-0 τους “Αζτέκους”, όμως το σφύριγμα της λήξης βρήκε και τις δύο ομάδες να πανηγυρίζουν.

Mundial Τελευταίες ειδήσεις