Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ αποθέωσε την Εθνική Αγγλίας! “It’s Coming Home”

Μουντιάλ 2018
ΦΩΤΟ Reuters

Μέρες 1966 ζουν στην Αγγλία, με την Εθνική Ομάδα της χώρας να είναι πιο κοντά από ποτέ στη δεύτερη κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τη χαρά του για την πορεία της ομάδας δεν έκρυψε ούτε ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ με ανάρτησή του στα social media.

Ακόμη και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει πιστέψει ότι το Μουντιάλ 2018… “is coming home” (σ.σ. έρχεται σπίτι), παίρνοντας μέρος στους πανηγυρισμούς και την αποθέωση της Εθνικής Αγγλίας για τις εμφανίσεις της στα γήπεδα της Ρωσίας.

Τα “τρία λιοντάρια” βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση του δεύτερου τροπαίου τους σε Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά την πρόκριση στην 4άδα επί της Σουηδίας, με όλη τη χώρα να κινείται στους “ρυθμούς” των παικτών του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Στο πλαίσιο αυτό, το δικό του σχόλιο για την Εθνική Ομάδα, έκανε και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ, γράφοντας στο twitter: “Ήθελες να γράψεις ιστορία Αγγλία και κάνεις ακριβώς αυτό. Είναι μια απίστευτη πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο και έχουμε απολαύσει κάθε λεπτό. Σου αξίζει αυτή η στιγμή – Το Ποδόσφαιρο Επιστρέφει Σπίτι του”.

Η ανάρτηση του Πρίγκιπα Γουίλιαμ για την Εθνική Αγγλίας

Mundial Τελευταίες ειδήσεις