Site icon NewsIT

Μουντιάλ 2018: “Πληγωμένος” ο Νεϊμάρ! “Δύσκολο να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο” [pic]

07.07.2018 | 20:21
Μουντιάλ 2018

Η Βραζιλία αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2018, μετά την ήττα από το Βέλγιο με 2-1 και ο Νεϊμάρ έδειξε να είναι ακόμη σοκαρισμένος από την ήττα, τονίζοντας ότι πρόκειται για την "πιο θλιβερή στιγμή της καριέρας μου". Το "μήνυμα" του αρχηγού της "σελεσάο" στο insatgram.

Ο Νεϊμάρ δεν κατάφερε να βοηθήσει τη Βραζιλία να προκριθεί στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2018 και χαρακτήρισε τον αποκλεισμό από το Βέλγιο, ως την πιο θλιβερή στιγμή της καριέρας του, σε μήνυμά του στα social media.

“Είναι δύσκολο να βρεις τη δύναμη για να παίξεις ξανά ποδόσφαιρο”, έγραψε ο αρχηγός της “σελεσάο” στο instagram, εκφράζοντας πάντως την πίστη του στο Θεό για το μέλλον της ομάδας του.

Το “μήνυμα” του Νεϊμάρ για τον αποκλεισμό

“Είναι η πιο θλιβερή στιγμή της καριέρας μου. Ο πόνος είναι τεράστιος, επειδή ξέραμε ότι μπορούσαμε να το πάρουμε. Γνωρίζαμε ότι είχαμε τις κατάλληλες συνθήκες για να προχωρήσουμε και να γράψουμε ιστορία. Αλλά δεν ήταν αυτή η στιγμή. Είναι δύσκολο να βρεις τη δύναμη για να παίξεις ξανά ποδόσφαιρο, αλλά είμαι σίγουρος πως ο Θεός θα μου δώσει δύναμη να αντιμετωπίσω οτιδήποτε. Δεν θα σταματήσω να Τον ευχαριστώ, ακόμα και στην ήττα, γιατί ξέρω ότι ο δικός του τρόπος είναι πολύ καλύτερος από τον δικό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, είμαι υπερήφανος για όλους. Σταμάτησε το όνειρό μας, αλλά όχι οι σκέψεις και η καρδιά μας.”

Mundial Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version