Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Με Ρόμπι Γουίλιαμς και Ρονάλντο η τελετή έναρξης!

Μουντιάλ 2018: Με Ρόμπι Γουίλιαμς και Ρονάλντο η τελετή έναρξης!
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς, παρέα με την Αϊντα Γκαριφούλινα και τον Ρονάλντο, θα είναι οι πρωταγωνιστές της τελετής έναρξης του Μουντιάλ 2018. Ο Βρετανός καλλιτέχνης, η Ρωσίδα σοπράνο και το “φαινόμενο” θα ανοίξουν τη γιορτή του πασγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς και η Ρωσίδα σοπράνο Αΐντα Γκαριφούλινα θα τραγουδήσουν στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ 2018, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη, στο Στάδιο Λουζνίκι.

Οι δύο καλλιτέχνες θα βρεθούν στη σκηνή μαζί με τον Ρονάλντο, το «φαινόμενο» στην τελετή που θα διεξαχθεί μόλις μισή ώρα πριν από τον εναρκτήριο αγώνα μεταξύ Ρωσίας και Σαουδικής Αραβίας.

“Είμαι τόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος που επιστρέφω στη Ρωσία για μια τέτοια μοναδική παράσταση. Έκανα πολλά στην καριέρα μου. Ομως η παρουσία μου στην έναρξη του Μουντιάλ μπροστά σε 80.000 φίλους του ποδοσφαίρου στο γήπεδο και πολλά εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, είναι ένα παιδικό μου όνειρο”, δήλωσε ο Ρόμπι Γουίλιαμς.

Από την πλευρά της, η διάσημη σοπράνο, σχολίασε: “Είναι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα”. Τέλος, ο Ρονάλντο πρόσθεσε: “Το εναρκτήριο ματς είναι πάντα συμβολικό. Είναι εκείνη η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι η μεγάλη στιγμή που περίμενες τέσσερα χρόνια, είτε ως παίκτης είτε ως φίλαθλος, επιτέλους ήρθε!”

Mundial Τελευταίες ειδήσεις