Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Σε σοκ ο Σμάιχελ μετά τον αποκλεισμό! “Είναι δύσκολο να το δεχτείς” [pics]

Μουντιάλ 2018
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κάσπερ Σμάιχελ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του στον αγώνα κόντρα στην Κροατία και θα γινόταν ήρωας για τη Δανία, αν δεν του έκλεβε στο τέλος τη δόξα ο Σούμπασιτς, γεγονός που τον επηρέασε και ψυχολογικά. Η ανάρτησή του στο twitter.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν μετά το παιχνίδι της Δανίας με την Κροατία, ο Κάσπερ Σμάιχελ, μη μπορώντας να ξεπεράσει ότι ακόμη και παρά την τρομερή του εμφάνιση στο ματς, η ομάδα του αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο τερματοφύλακας των Δανών ήταν εκπληκτικός στο συγκεκριμένο παιχνίδι και απέκρουσε τρία πέναλτι των Κροατών, με ένα εξ αυτών στο τέλος της παράτασης, όμως δεν κατάφερε να γίνει ο… ήρωας της χώρας του, αφού οι συμπαίκτες του σπατάλησαν τρεις εκτελέσεις στη διαδικασία των πέναλτι, με τον Σούμπασιτς να “κλέβει” τελικά τα φώτα της δημοσιότητας και την πρόκριση στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Ακόμη και αρκετές ώρες μετά το συμβάν, λοιπόν, ο Κάσπερ Σμάιχελ έδειξε ότι δεν έχει ξεπεράσει ό,τι συνέβη στο ματς, γράφοντας και σχετικό μήνυμα στο twitter. “Είναι δύσκολο να το δεχτείς. Είμαι σκασμένος τόσο που δεν χωράνε λόγια, αλλά είμαι τόσο περήφανος για αυτή την ομάδα”, ανέφερε στο σχετικό σχόλιό του.

Η ανάρτηση του Κάσπερ Σμάιχελ

https://twitter.com/kschmeichel1/status/1013558995972427778

Mundial Τελευταίες ειδήσεις