Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Θα κλείσει… στόματα ο Μέσι με Κροατία; Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας (21/06)

Μουντιάλ
ΦΩΤΟ Reuters

Με τους δυο αγώνες του τρίτου ομίλου και τη ματσάρα της Αργεντινής με την Κροατία -για το τέταρτο γκρουπ- συνεχίζεται η… δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018.

Το θέαμα μέχρι στιγμής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018 δεν είναι αυτό που περίμεναν οι ποδοσφαιρόφιλοι. Η ελπίδα όμως για κάτι καλύτερο… παραμένει και οι σημερινές (21.06.2018) αναμετρήσεις του Μουντιάλ της Ρωσίας ίσως και να μας εκπλήξουν!

 

Το παιχνίδι της Πέμπτης που… λάμπει είναι αυτό ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κροατία, που θα γίνει το Nizhny Novgorod Stadium και ολοκληρώνει το πρόγραμμα της ημέρας (21:00, NewsIt.gr, ΕΡΤ1).

Η ομάδα του Μέσι δεν τα κατάφερε την πρώτη αγωνιστική κόντρα στην σκληροτράχηλη Ισλανδία (1-1) και θα προσπαθήσει να… κλείσει στόματα και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση της στους «16» του Μουντιάλ 2018.

Το έργο της δεν θα είναι εύκολο, αφού η Κροατία είναι ένα πολύ «δεμένο» και ταλαντούχο σύνολο, ενώ στο πρώτο της ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018 έκανε «περίπατο» (2-0) κόντρα στη Νιγηρία.

Τα άλλα δυο ματς της Πέμπτης αφορούν τον 3ο όμιλο του Μουντιάλ. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι (15:00) η Δανία αντιμετωπίζει το Περού στην Cosmos Arena και με νίκη θα έχει κάνει το 2×2 που θα την στείλει στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Την δεύτερη της νίκη στο συγκεκριμένο όμιλο θα προσπαθήσει να κάνει και η Γαλλία, που κοντράρεται με το Περού (18:00, Central Stadium, Εκατερίνμπουργκ).

 

Το πρόγραμμα της ημέρας

Δανία – Αυστραλία (15:00, Cosmos Arena, Σαμάρα)

Γαλλία – Περού (18:00, Central Stadium, Εκατερίνμπουργκ)

Αργεντινή – Κροατία (21:00, Nizhny Novgorod Stadium, Νίζνι)

Mundial Τελευταίες ειδήσεις