Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Βραζιλιάνα σκοτώθηκε σε πανηγυρισμούς – Το ποτήρι της έκοψε… τη ζωή!

Βραζιλία

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Τραγικό τέλος βρήκε 30χρονη Βραζιλιάνα, την ώρα που πανηγύριζε τη νίκη της “σελεσάο” επί της Σερβίας στο Μουντιάλ 2018.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα Μέσα από τη Βραζιλία, η άτυχη Tamara Maiochi βρισκόταν σε σπίτι στην περιοχή Ιτατίμπα στο Σάο Πάολο μαζί με την παρέα της, προκειμένου να δουν το ματς της Βραζιλίας με τη Σερβία για τη φάση των ομίλων του Μουντιάλ 2018.

Η 30χρονη Βραζιλιάνα κρατούσε στο ένα χέρι της το κινητό της τηλέφωνο και στο άλλο ένα ποτήρι κρασί. Στο τέλος του αγώνα σηκώθηκε να πανηγυρίσει τη νίκη της «σελεσάο», αλλά έχασε την ισοροπία της και έπεσε πάνω στο ποτήρι που κρατούσε.

Κομμάτια από το ποτήρι καρφώθηκαν στον λαιμό της, προκαλώντας της ακατάσχετη αιμορραγία και τελικά το θάνατο της. Οι προσπάθειες των φίλων της να σταματήσουν την αιμορραγία, τυλίγοντας το λαιμό της με πετσέτες –για να προλάβει να έρθει ασθενοφόρο- δεν είχαν αποτέλεσμα.

Το… παιχνίδι της μοίρας της εμφάνισε πριν από λίγες ημέρες –σε ποστάρισμα της στο facebook- να κρατά ένα ποτήρι στα χέρια της…

Mundial Τελευταίες ειδήσεις