Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Δεν πειράζει που δεν είσαι πλουσιόπαιδο του Instagram

Δεν πειράζει που δεν είσαι πλουσιόπαιδο του Instagram

To ελληνικό καλοκαίρι μοιάζει να προδιαγράφεται σκληρό σαν βράχος. Βυθισμένοι μέσα στη διπολικότητα μιας ψήφου που έχει κάνει ακόμη και την Καστανή Μαίρη να ανοίγει πόλεμο με την Ξανθιά Ευαγγελία τα γνωστά σε όλους Πλουσιόπαιδα Του Instagram δίνουν έμπνευση σε όλους όσοι δεν μπορούν προφανώς να ακολουθήσουν το lifestyle τους.

Αυτά είναι μερικά στιγμιότυπα από έναν κόσμο που δεν μένει Ευρώπη. Μένει στον κόσμο του και εκεί θα συνεχίσει. Εσύ επέλεξε τη δική σου πραγματικότητα την Κυριακή εάν και εφόσον τα πράγματα δεν θα ανατραπούν από μια καταιγίδα αστεροειδών που θα μας υπενθυμίσουν την ματαιότητα της διχόνοιας μας. Βάλε μαγιό, κάνε ένα φτηνό κοκτέιλ (εάν το λένε υποβρύχιο πρόσεξε μη βουλιάξεις) και απόλαυσε όλα όσα δεν θα έχει ποτέ. Είτε #ΝΑΙ, είτε #ΟΧΙ. Καλά μπάνια σε όλους φίλες και φίλοι με μια 100% προκαταβολή υπερβολικά ανέμελου καλοκαιριού.

Ο Marcus Wetterheim είναι γνωστός από τότε που γεννήθηκε. Εδώ σε μια στιγμή περισσυλογής για όλα όσα είπε ο ο Αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ εχθές στο γερμανικό κοινοβούλιο. «Είχαμε υποτιμήσει το μέγεθος των θεσμικών προβλημάτων και την αντοχή του πελατειακού συστήματος και της διαφθοράς στην Ελλάδα» είπε και ερμηνεύθηκε από τον νέο επάνω στη λιμουζίνα του στα La Quinta Hills της Marbella. Στην Ισπανία των Podemos.

Ένας συνομήλικος, που προτίμησε να κρατήσει την ανωνυμία του, αδιαφόρησε πολύ. Θέλει να αλλάξει τη διακόσμηση του lear jet του.

Η κάτω από 20 νεαρή δεν θέλει να βγει από το σπίτι της. Εκεί, στο Southampton της Νέας Υόρκης, αναλογίζεται τις ευθύνες του ΔΝΤ. Οι υπόλοιποι πίστεψαν ότι το σπίτι της είναι κλώνος του Λευκού Οίκου. Έχουν δίκιο.

Ο Sam Henderson δεν θα νοιαστεί για ποιον ΦΠΑ σε ποια νησιά. Θα συνεχίσει να σαρώνει τους αιθέρες μέσα από το ελικόπτερο που θα κάνει island hopping παντού όπου σερβίρεται το κοκτέιλ των 11.500 ευρώ (αποτελείται από μια πολύ ακριβή σαμπάνια και ένα πολύ σπάνιο Αρμανιάκ το οποίο έχει παρασκευαστεί πριν το 1890 αλλά και φύλλα χρυσού. Η σαμπάνια είναι Cristal του 1990 και το Αρμανιάκ, Samalens Vieille Relique Vintage Bas του 1888). Cheers.

Στα Hamptons o κύκνος γίνεται ιδανικό σποτ ηλιοθεραπείας για την δίδα Matisse.

Eνώ η Clarisse La Fleur απλά παρατηρεί πως το yacht της γράφει στο φακό. Είναι πραγματικά όμορφο, ναι.

Μια άλλη, πιο urban εκδοχή της προτιμάει να κάνει λόγο αέρα στο μούτρο της με δεσμίδες όσων δεν έχουμε, όχι.

Ο Jarrod Grossberg γράφει «Εργένης Για Πάντα» αγκαλιάζοντας δύο καλοντυμένες πορτοκαλάδες.

Από την άλλη, κάποιος επίσης ανώνυμος αλλά πάντα κροίσος έχει κουραστεί από τους ανθρώπους. «Νέοι Φίλοι» γράφει αγκαλιάζοντας τα υπεμεγέθη μπουκάλια του που τον συντροφεύουν τις έυκολες νύχτες.Είναι οι γιοί του και τους λέει Cha, Mp και Agne.

Ο Alex Burnahm αγαπάει το μηχανοκίνητο τουρισμό. Δύο πολυτελή αμάξια είναι καλή παρεά, σχολίασε.

Χρόνια πολλά της είπε η φίλη της Arika και μετά περίπου χαμογέλασαν πετώντας επάνω από μια ώρα στην Ανατολική Μεσόγειο που χορεύει πεντοζάλη. Τη λένε Μelnichenko και αναχώρησε για το Las Vegas στη Nεβάδα.

Ο Arnold Putra δεν έχει διάθεση για πολλά. Σκέφτεται ότι ο φίλος του που είναι από τη Σπάρτη και ζει στην Αθήνα όταν δεν διακοπεύει Μυτιλήνη, δεν μπορεί να αγοράσει οποιδήποτε από τα παρακάτω τυριά πλέον. Λίγο beaufort d’ Eté από τις Γαλλικές Άλπεις (35 δολάρια το κιλό), ένα Extra Οld Bitto από την Ιταλία (150 δολαρια το κιλό) ή έστω ένα Frome Cheese Platter από την Αγγλία (3.300 δολάρια το κιλό). Σταδιάλα, είπε στη γλώσσα του.

Δύο πολύ ωραία και πολύ όμορφες κυρίες με πολύ όμορφο στυλ αναχωρούν για γαμήλιο πάρτι. Μάλλον ναι. Σε ελληνικό νήσί. Μάλλον όχι.

Πάντως στο Σεν Τροπέ το καλοκαίρι κυλάει αναίμακτα, ανέμελα. Με κανέναν να έχει δίλημμα όταν ακόμη και το ΔΝΤ ξέρει και δημοσιοποιεί ότι η η βιωσιμότητα του χρέους και επισήμως δεν επιβεβαιώνεται.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε