Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Έτσι θα είναι η Πριγκίπισσα Σαρλότ στα 21 της χρόνια

Έτσι θα είναι η Πριγκίπισσα Σαρλότ στα 21 της χρόνια

Για κάποιο λόγο ο κόσμος ενθουσιάζεται με τους γαλαζοαίματους ακόμη και σήμερα. Για κάποιο λόγο ο κόσμος εξακολουθεί να απασχολεί επαγγελματίες της ψηφιακής εικόνας για το πως θα είναι η εικόνας της μοναρχίας αύριο.

Για κάποιο λόγο αυτή η είδηση έχει γίνει viral σε σοβαροφανή media outlets όπως το Business Insider και για έναν λόγο το αναπαράγουμε και εμείς. Για να δείτε ότι η νέα κόρη του Ουίλιαμ και της Κέιτ δεν θα είναι τόσο όμορφη όσο μια άλλη Σαρλότ που έχει αίμα κόκκινο αλλά είναι γαλάζιο. Την Κασιράγκι.

Η βρετανική εταιρεία Hello Party δούλεψε με μάγους της εικόνας για να δείξει πως θα είναι η εμφάνιση της μόλις ενός μηνός Σαρλότ στα χρόνια που έρχονται. Σε αυτή την προσπάθεια την βοήθησαν εικόνες από το υπόλοιπο γενεαλογικό δέντρο της μίνι πριγκίπισσας. Πολλοί πιστεύουν ότι η Σαρλότ είναι ίδια η μητέρα της μετά την εφηβεία. Άλλοι πάλι όχι. Αυτό είναι το πλέον άχρηστο debate της ημέρας αλλά είναι μια ανάσα φρεσκάδας στην κουρασμένη επικαιρότητα που βλέπει τα ευρώ να περνούν και την ΕΕ να στήνει το δικό της reality show σαν να ανταγωνίζεται τη συμμορία της Κρις Τζένερ.

Σαρλότ, ετών 1

Σαρλότ, ετών 4

Σαρλότ, ετών 8

Σαρλότ, ετών 12

Σαρλότ, ετών 16


Σαρλότ, ετών 21

Σαρλότ Κασιράγκι, ετών 28

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε