Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

Η κυβέρνηση …κουράστηκε

Η κυβέρνηση …κουράστηκε

Απανωτά σημάδια κόπωσης και εμφανίζει η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα.

Απανωτά σημάδια κόπωσης και εμφανίζει η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα.
Κυρίως σε θέματα φορολογίας αλλά και σε αλλά που αφορούν την υγεία τη δικαιοσύνη την ασφάλεια κλπ παρατηρούνται εμμονές που μαρτυρούν κούραση και αδιέξοδο.

Τα κρούσματα είναι απανωτά και αυξανόμενα. Aς θυμηθούμε το φόρο ακινήτων με τα διαρκή “πήγε έλα” .Tην εμμονή με το φόρο στα καύσιμα που μόνο ζημιά προκαλεί σε όλα τα επίπεδα.Tο περιβόητο 25ευρω στα νοσοκομεία , την έξαρση της τρομοκρατίας, το ΕΚΑΣ και πολλά ακόμη.

Η κυβέρνηση μετά από ένα 16μηνο λειτουργίας που υπό τη δαμόκλειο σπάθη της εξόδου από το ευρώ νομοθετούσε ανεξέλεγκτα δείχνει δυσκολία να περάσει με καθαρό μυαλό σε μέτρα ανάπτυξης και βελτίωσης της καθημερινότητας. Μέτρα που δε θα αντιβαίνουν τις συμφωνίες που έχουμε ψηφίσει και υπογράψει αλλά θα είναι δίκαια ανθεκτικά και αποτελεσματικά.

Το κόστος από αυτό είναι πολλαπλό. Toσο ως προς την εξαντλημένη κοινωνία όσο και ως προς τον εαυτό της αφού σε μια σχεδόν προεκλογική περίοδο που δείχνει ανεπαρκής να διατηρήσει την εκλογική της βάση και να πείσει ότι μπορεί να επιτύχει την περιβόητη ανάπτυξη.

Και ο χρόνος που περνά δουλεύει σε βάρος της.

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε