Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

Η προεκλογική μάχη στο NewsIt. Ρωτήστε τους πολιτικούς

Από σήμερα ξεκινάμε στο ΝewsΙt την προσπάθεια για την πραγματικά ιντερνετική κάλυψη της κρίσιμης προεκλογικής μάχης που ήδη «τρέχει».

Από σήμερα ξεκινάμε στο NewsIt την προσπάθεια για την πραγματικά ιντερνετική κάλυψη της κρίσιμης προεκλογικής μάχης που ήδη «τρέχει».

Πιστοί στη βάση αυτού του μέσου που είναι η διαδραστικότητα, δηλαδή η δική σας ενεργή συμμετοχή και όχι η παθητική παρακολούθηση , καλέσαμε κορυφαίους πολιτικούς για να τους υποβάλλετε τα δικά σας ερωτήματα.

Μεταξύ άλλων από σήμερα και κάθε μεσημέρι στις 12 θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις μας οι Γ. Παπακωνσταντίνου, Α. Λοβέρδος, Α. Διαμαντοπούλου, Δ. Αβραμόπουλος, Α. Σπηλιωτόπουλος ,Γ. Μιχελάκης, Ν. Μυταράκης, Α. Γεωργιάδης, Γ. Κύρτσος Κ. Μαρκόπουλος κ.α.

Επίσης και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Όλες οι συνεντεύξεις θα γίνονται ζωντανά. Θα αρχίζουμε με δικά μου ερωτήματα για περίπου 15 λεπτά, και τα υπόλοιπα 45 θα καλύπτονται από απαντήσεις στις δικές σας ερωτήσεις.

Αυτές τις ερωτήσεις μπορείτε να μας τις στείλετε είτε ζωντανά την ώρα της συνέντευξης είτε το 24ωρο που θα προηγείται συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Επειδή είναι προφανές ότι η διάρκεια της συνέντευξης δε θα είναι αρκετή για να δοθούν απαντήσεις σε όλα ,θα παραδώσουμε όσα ερωτήματα δεν απαντηθούν στον καλεσμένο που απευθύνονται ώστε να τα απαντήσει γραπτώς μέσω του NewsIt ή με όποιο άλλο τρόπο επιθυμεί.

Κάθε συνέντευξη θα καταχωρείται στο ειδικό αφιέρωμα που έχουμε για τις εκλογές μαζί με όλες τις άλλες πληροφορίες, ειδήσεις κλπ.

Σας περιμένουμε λοιπόν…

ΥΓ: Οποιοσδήποτε blogger ή οποιοδήποτε site θελήσει να αναμεταδώσει μέρος ή και το σύνολο αυτών των συνεντεύξεων μπορεί να το κάνει ελεύθερα αρκεί να αναφέρει την πηγή.

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε