Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

Να ξεκαθαρίσει τώρα η προεδρία τι έγινε με το έγγραφο Καμμένου

Η τροπή που έχει πάρει η υπόθεση των πρακτικών των συναντήσεων

Η τροπή που έχει πάρει η υπόθεση των πρακτικών των συναντήσεων στην προεδρία της δημοκρατίας απειλεί να «τινάξει στον αέρα» την ελάχιστη εναπομείνασα αξιοπιστία των πολιτικών μας.
Ο κ. Καμμένος σύμφωνα με τα πρακτικά διατύπωσε πρόταση για τη δημιουργία κυβέρνησης συνεργασίας και έθεσε μια σειρά προϋποθέσεων για να τη στηρίξει.
Πρόκειται για την πρόταση που έκανε τον πρόεδρο της δημοκρατίας να καλέσει μόνο του νωρίτερα από τους άλλους σήμερα το μεσημέρι τον πρόεδρο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» προκειμένου να το επεξεργαστούν και να τεθεί στις 2 στους υπολοίπους.
Και η πρόταση αυτή αποτελεί τη μόνη πιθανή λύση για το σχηματισμό κυβέρνησης.
Είναι το «φως στην άκρη του τούνελ»
Όμως αντί να οδηγήσει σε λύση δημιούργησε μια άκρως επικίνδυνη πόλωση και καχυποψία, αφού ο κ. Καμμένος διέψευσε την ύπαρξη του και το χαρακτήρισε πλαστό!
Η προεδρία της δημοκρατίας επέμεινε ότι αποτελεί πρόταση του κ. Καμμένου και γι’ αυτό εκλήθη μόνος πριν τους άλλους ,και ο κ. Καμμένος σε ακόμη οξύτερους τόνους αντέτεινε ότι σε ένδειξη αγανάκτησης από τη σε βάρος του προβοκάτσια δε θα πάει στο κατ΄ ιδίαν ραντεβού με τον κ. Παπούλια!
Το θέμα ξεπερνά κάθε όριο και πρέπει να ξεκαθαριστεί αμέσως. Άλλωστε η προεδρία καταγράφει σε κάμερα τις συναντηήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς. Ή λοιπόν ο κ. Καμμένος έχει διατυπώσει πρόταση για κυβέρνηση συνεργασίας και το μετάνιωσε, ή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ψεύδεται.
Ή ο κ. Καμμένος επειδή δημοσιοποιήθηκε κάτι υπαρκτό που εκ των υστέρων θεωρεί ότι τον πλήττει και για να ξεφύγει από το κόστος που φοβάται ότι θα έχει κατηγορεί τον πρόεδρο της δημοκρατίας, ή ο κ. Παπούλιας κατασκεύασε μια πρόταση για να παγιδεύσει τους εκλεγμένους εκπροσώπους των ελλήνων πολιτών.
Δηλαδή ή για ένα μείζον εθνικό θέμα ή ο πρόεδρος της δημοκρατίας ή ο πρόδρος του τέταρτου κόμματος ψεύδονται.
Το θέμα πρέπει να ξεκαθαρίσει ΤΩΡΑ και όποιος από τους δύο έχει βρεθεί κατώτερος των περιστάσεων να αποκαλυφθεί και να πάει σπίτι του.

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε