Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

Παρέμεινε αναβαθμισμένος στην εξουσία με το ίδιο κόλπο!

Παρέμεινε αναβαθμισμένος στην εξουσία με το ίδιο κόλπο!

Ο κ. Παπανδρέου τα κατάφερε.

Ο κ. Παπανδρέου τα κατάφερε. Αφού διέπραξε τη μεγαλύτερη πολιτική γκάφα των τελευταίων δεκαετιών με το δημοψήφισμα και έφτασε ένα βήμα πριν τον γκρεμίσουν από την εξουσία οι ίδιοι οι βουλευτές του κατάφερε να σώσει ξανά την παρτίδα.
“Μάζεψε” το δημοψήφισμα, το οποίο υπερασπίστηκε ακόμη και αφού το πήρε πίσω, και με το τέχνασμα της κυβέρνησης συνεργασίας, όπως ακριβώς και στην κρίση του Ιουνίου, κέρδισε χρόνο και παρέμεινε στη θέση του αναβαπτισμένος, με 153 ναι για την κυβέρνηση του που τα μέλη της του ζητούν να φύγει αλλά τον χειροκρότησαν με πάθος μετά το αποτέλεσμα!
Ο απόλυτος ελληνικός παραλογισμός που μας έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα στο εξωτερικό και μας έχει απελπίσει στο εσωτερικό δεν έχει τέλος.
Τα περί κυβέρνησης συνεργασίας ο κ. Παπανδρέου φρόντισε να τα “κάψει” πριν καν πάει στον πρόεδρο της δημοκρατίας. Οι όροι που έθεσε ήταν ακριβώς αυτοί που ήξερε ότι ο κ. Σαμαράς θα απέρριπτε.
Και εκείνος βέβαια έσπευσε πριν καν συζητήσει να τον διευκολύνει για την παραμονή του στην εξουσία λέγοντας ένα βροντερό όχι με την ελπίδα να πάρει όλα τα δυσάρεστα μέτρα ο Παπανδρέου ώστε όταν εκείνος έρθει στην εξουσία να έχει ευκολότερο έργο.
Ο καθένας τους παίζει το δικό του πολιτικό παιγνίδι αποζητώντας την απόλυτη εξουσία.
Και εμείς καιγόμαστε…

Υ.Γ. Οι ευθύνες των διαφωνούντων-χειροκροτητών υπουργών και των απελπισμένων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ είναι πια τεράστιες.
Στηρίζουν μια κυβέρνηση που λένε ότι δεν εμπιστεύονται και ένα πρωθυπουργό που χαρακτηρίζουν ως παρελθόν!

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε