Οικονομία

100 γερμανικές εταιρείες συνιστούν…αποβολή από το ευρώ

Σύμφωνα με την Welt, εκπρόσωποι των εταιρειών έστειλαν επιστολή στη Μέρκελ και της ζητούν να διαπραγματευτεί ΑΜΕΣΩΣ τη δημιουργία μηχανισμού εξόδου χωρών από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Φωτογραφίζοντας την Ελλάδα οι εταιρείες απαιτούν από την Καγκελάριο Μέρκελ να σταματήσει αυτή τη καταστροφική για τη Γερμανία πολιτική παροχών και επίσης να βρει τον τρόπο που θα αποβάλλει από την ευρωζώνη χώρες σαν τη δική μας.
 
Στην επιστολή τους οι γερμανικές εταιρείες, οι επωνυμίες των οποίων έγιναν γνωστές,  υπενθυμίζουν με νόημα στην Μέρκελ πως απασχολούν 200.000 εργαζομένους και έχουν τζίρο 38 δισεκατομύρια ευρώ ετησίως.
 
Διαβάστε επίσης :
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Δάνεια επιχειρήσεων: Οι τράπεζες δεν αυξάνουν τα επιτόκια περισσότερο στον ανοδικό κύκλο και δεν τα μειώνουν λιγότερο στον καθοδικό, λέει η ΤτΕ
Η μετάδοση των αποφάσεων νομισματικής πολιτικής της ΕΚΤ στα επιτόκια επιχειρηματικών δανείων στην Ελλάδα πραγματοποιείται με συμμετρικό...
Percentage sign on top of coin stacks before blue financial graph. Horizontal composition with copy space. Business and finance concept.