Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Affidea: Αρωγός στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Affidea: Αρωγός στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Τον παγκόσμιο πρωταθλητή ποδηλασίας Χρήστο Βολικάκη επέλεξε ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea, για να πρωταγωνιστήσει σε σειρά σποτ ευαισθητοποίησης, που στηρίζουν την εθνική προσπάθεια ελέγχου διασποράς του ιού SARS-CoV-2.

Με βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο όμιλος στέλνει το δικό του κοινωνικό μήνυμα για την αντιμετώπιση του νέου κορονοϊού στη χώρα μας. Στο βίντεο, ο Έλληνας σταρ της ποδηλασίας πίστας, scratch και omnium/χρυσός πρωταθλητής λέει χαρακτηριστικά: «Η προστασία της υγείας είναι το κύριο μέλημά μας. Ας δείξουμε όλοι αίσθημα προσωπικής ευθύνης, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες και τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα και είμαι σίγουρος πως θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη. Δεν ξεχνάμε πως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μειώσουμε τη διασπορά του κορονοϊού είναι να φοράμε όλοι μάσκα και να τηρούμε τις μεταξύ μας αποστάσεις. Ενημερωνόμαστε όλοι, είμαστε υπεύθυνοι, μένουμε ασφαλείς».

Ανάπτυξη του δικτύου

Εν τω μεταξύ, σε νέες εγκαταστάσεις ξεκίνησε να λειτουργεί το διαγνωστικό κέντρο Affidea Ψυχικού. Από την 1η Σεπτεμβρίου μετεγκαταστάθηκε σε νέο υπερσύγχρονο χώρο με περισσότερα τμήματα και μηχανήματα, στην πλατεία Μαβίλη. Το Affidea Central, όπως ονομάζεται πλέον το Κέντρο, αναβαθμίστηκε και εξοπλίστηκε με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής, περιλαμβάνοντας όλο το εύρος των Απεικονιστικών και των εξετάσεων Βιοπαθολογίας. Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του σύγχρονου, φιλικού και άρτια εξοπλισμένου Διαγνωστικού Κέντρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος, δήλωσε: «Ο σεβασμός προς τον άνθρωπο, οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και η διαρκής εξέλιξη, αποτελούν τον πυλώνα λειτουργίας και του νέου αυτού Διαγνωστικού Κέντρου. Το Affidea Central αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη της φιλοσοφίας που διέπει τη διοίκηση του Ομίλου Affidea, για παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας, πάντα με σεβασμό και αφοσίωση στον άνθρωπο.»

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις