Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

CEO Clubs Greece Forum: Πρόσκληση σε Ανύψωση

CEO Clubs Greece Forum: Πρόσκληση σε Ανύψωση

Ακολουθώντας την παράδοση των τελευταίων έντεκα ετών, το CEO Clubs Greece κλείνει και αυτήν τη χρονιά δυναμικά με το καθιερωμένο ετήσιο Forum που απευθύνεται στα μέλη του Club και τις  διοικητικές τους ομάδες και που φέτος διενεργείται στο Divani Apollon Palace & Thalasso στις 17 Νοεμβρίου 2021.

Κύριος ομιλητής ο Benedikt Böhm, επιτυχημένος CEO της Dynafit – εταιρίας αθλητικών ειδών σκι που, υπό την ηγεσία του από το 2003 ξεπέρασε τον κίνδυνο της χρεωκοπίας και ανεδείχθη σε ηγετική εταιρία του κλάδου – και διεθνούς φήμης ορειβάτης, γνωστός για την κατάκτηση μερικών από τις πιο υψηλές κορυφές του κόσμου χωρίς τη χρήση οξυγόνου και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ακολουθώντας τη μέθοδο «speed style».   

Όπως υπόσχεται και ο τίτλος του Forum, «Ready to Uplift?», ο Böhm καλεί τους συμμετέχοντες σε ανύψωση, μεταφέροντας στον επιχειρηματικό χώρο τις ορειβατικές του εμπειρίες, και δημιουργώντας παραλληλισμούς μεταξύ των δύσκολων συνθηκών επιβίωσης σε υψόμετρο 8,000 μέτρων με τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει σε συνεχή βάση ο ηγέτης κάθε εταιρίας. Μέσα από προσωπικά παραδείγματα και βίντεο από τις εξορμήσεις του, θα αναλύσει θέματα όπως η δύναμη της θέλησης και του οράματος, η διαχείριση του φόβου και του κινδύνου, η σημασία της λεπτομερούς προετοιμασίας και η αξία της ομαδικής συνεργασίας.

«Ο Benedikt Böhm υπόσχεται να μας εμπνεύσει, θυμίζοντάς μας ότι, σε μία εποχή όπου χιλιάδες ιδέες και προκλήσεις διεκδικούν συνεχώς την προσοχή μας, η εστίαση σε έναν στόχο και στα απολύτως απαραίτητα που απαιτεί η επίτευξή του είναι ίσως το κλειδί της επιτυχίας», σημειώνει η κ. Γεωργία Καρτσάνη, ιδρυτής και Προέδρος του CEO Clubs Greece. «Με τη δημιουργική και καινοτόμο σκέψη του που τον οδήγησε στην κατάκτηση μερικών από τις πιο δύσκολες και ψηλές κορυφές του κόσμου χωρίς να ακολουθήσει την πεπατημένη μέθοδο ανάβασης, θα μας βοηθήσει να εξετάσουμε από διαφορετικές οπτικές γωνίες τα θέματα που μας απασχολούν και να ανυψωθούμε τελικά πάνω από τα βουνά της δικής μας, ιδιωτικής πορείας».

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις