Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Celestyal Cruises: “Πρεσβευτής” του ελληνικού τουρισμού

Celestyal Cruises: “Πρεσβευτής” του ελληνικού τουρισμού

Σε στρατηγική συνεργασία με τον παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό οργανισμό The Hellenic Initiative (THI), προχώρησε η Celestyal Cruises. Ο οργανισμός είναι αρωγός σε περιόδους κρίσης και συμβάλλει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης.

Μέσω της συμμαχίας αυτής, η Celestyal Cruises αναλαμβάνει το ρόλο “πρεσβευτή” του The Hellenic Initiative (ΤΗΙ Corporate Ambassador) και αποκλειστικού συνεργάτη κρουαζιέρας του οργανισμού.

“Ως η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας με έδρα την Ελλάδα, η Celestyal Cruises έχει δεσμευτεί να υποστηρίζει την κοινωνία στις περιοχές που δραστηριοποιείται. H έναρξη αυτής της συνεργασίας με τον οργανισμό, The Hellenic Initiative, είναι καθοριστικής σημασίας για την επανεκκίνηση της οικονομίας της χώρας, σε μια περίοδο που η πανδημία έχει πλήξει βαθύτατα τον τουρισμό, ο οποίος αποτελεί απαραίτητο και ζωτικό για την εθνική οικονομία κλάδο. Ο οργανισμός THI κατευθύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ελληνική διασπορά, στην επιδίωξη του κοινού στόχου στήριξης της Ελλάδας σε μια δύσκολη συγκυρία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που πορευόμαστε μαζί προς αυτήν την κατεύθυνση, ως αποκλειστικός τους συνεργάτης κρουαζιέρας”, σημείωσε ο κ. Leslie Peden, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal Cruises.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις