Δευτέρα, 27 Μαΐ
21oC Αθήνα

Costa Navarino: Ανοίγει στις 19 Ιουνίου με ενισχυμένα μέτρα προστασίας

Costa Navarino: Ανοίγει στις 19 Ιουνίου με ενισχυμένα μέτρα προστασίας

Έτοιμη να υποδεχθεί ξανά τους επισκέπτες της από τις 19 Ιουνίου, δηλώνει η Costa Navarino με τα ξενοδοχεία The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort.

«Εκτός από τα πρωτόκολλα που απαιτούνται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.) και τις Ελληνικές Αρχές, στην Costa Navarino θα εφαρμόσουμε ακόμη πιο ενισχυμένα μέτρα, ώστε οι επισκέπτες και οι συνεργάτες μας, να νιώθουν ασφαλείς. Είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας», τονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ, Στέφανος Θεοδωρίδης.

Μεταξύ άλλων, τα ξενοδοχεία στην Costa Navarino θα υιοθετήσουν το πρωτοποριακό σύστημα που ανέπτυξε η Marriott, η οποία μέσα από την πρωτοβουλία ‘Commitment to Cleanliness’, θέτει νέα πρότυπα και προδιαγραφές για τη διαχείριση της καθαριότητας και υγιεινής στη φιλοξενία. Επιπλέον μέτρα που λαμβάνει η Costa Navarino, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: δημιουργία Ιατρικού Κέντρου που θα λειτουργεί 24/7, θερμομέτρηση σε επισκέπτες, συνεργάτες και προμηθευτές κατά την είσοδο, μοριακά τεστ στους συνεργάτες σε τακτά διαστήματα, πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού για απολυμάνσεις, πρόσληψη επιπλέον συνεργατών συνολικά λόγω των αυξημένων αναγκών σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας.

Η Costa Navarino ανακοινώνει ότι θα προσφέρει και φέτος, εμπειρίες για όλη την οικογένεια. Ειδικά τα παιδιά και οι έφηβοι, θα έχουν φέτος την ‘τιμητική’ τους: μέσα από μια αποκλειστική συνεργασία με το Athens Clue, δημιουργούνται δύο νέες δραστηριότητες που ξεχωρίζουν: ένα πρωτότυπο, υπαίθριο escape room και ένας χώρος virtual gaming.

Μέσα στον Ιούλιο θα ξεκινήσει το πρόγραμμα «Ολυμπιακά Παιχνίδια» που έχει αναπτύξει η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, με στόχο να φέρει τα παιδιά κοντά στον Ολυμπισμό. Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν Έλληνες Ολυμπιονίκες, Παγκοσμιονίκες και Ολυμπιακοί εκπαιδευτές, οι οποίοι θα μεταδώσουν στα παιδιά τις αξίες του Ολυμπισμού και θα τους δώσουν κίνητρο να τις εφαρμόζουν στη ζωή τους, ενθαρρύνοντάς τους παράλληλα, να παίρνουν μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες.

Αξιοποιώντας το φυσικό περιβάλλον της Μεσσηνίας, το ξενοδοχειακό συγκρότημα δίνει τη δυνατότητα για πολλές δραστηριότητες και για κάθε ηλικία: Βόλτες με ποδήλατα και κολύμπι στη Βοϊδοκοιλιά, πεζοπορία και ιδιωτικό πικνίκ με παραδοσιακές μεσσηνιακές γεύσεις, θαλάσσια σπορ όπως ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, wind surfing και kite surfing, μαθήματα γκολφ στα signature γήπεδα της Costa Navarino, αθλήματα ρακέτας και πολλά ακόμη.

Στο Costa Navarino λειτουργούν 21 εστιατόρια, καφέ και lounge bars σε ανοικτούς χώρους, ενώ προβλέπεται διοργάνωση ιδιωτικών δείπνων στους ελαιώνες και στους privé εξωτερικούς χώρους των εστιατορίων, με ανανεωμένα à la carte μενού και με φρέσκα συστατικά από τοπικούς παραγωγούς.

Στα πλεονεκτήματα περιλαμβάνονται, η εύκολη οδική πρόσβαση, η μαγευτική παραλία που εκτείνεται σε μήκος 1χλμ. και οι 259 βίλες, σουίτες και δωμάτια με ιδιωτικές πισίνες, με μεγάλη διασπορά μεταξύ τους.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις