Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Epsilon Net: Στον δρόμο για το Χρηματιστήριο, οι νέες επενδύσεις

Epsilon Net: Στον δρόμο για το Χρηματιστήριο, οι νέες επενδύσεις

Επενδυτικό πλάνο, που διαρθρώνεται σε τρεις βασικές κατηγορίες, εκπονεί η εταιρεία πληροφορικής και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας Epsilon Net ΑΕ, με αφορμή την είσοδό της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Ιωάννη Μίχο, στα σχέδιά της περιλαμβάνεται η επέκταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και η περαιτέρω ανάπτυξη παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής για τις επιχειρήσεις. Μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου, ο κ. Μίχος ανέλυσε τη κυρίαρχη θέση του ομίλου στην αγορά επιχειρησιακού λογισμικού και πιο συγκεκριμένα στις εφαρμογές εμπορικολογιστικής οργάνωσης επιχειρήσεων και λογιστικών γραφείων, συστήματα ERP, Crm, καθώς και εφαρμογές μισθοδοσίας και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Ο κ. Ι. Μίχος αναφερόμενος στη σύνδεσή του επενδυτικού σχεδιασμού του ομίλου με την άντληση κεφαλαίων από το Χρηματιστήριο, ανέλυσε διεξοδικά την ισχυροποίηση του με τα κεφάλαια της επικείμενης αύξησης του μετοχικού του κεφαλαίου, για την υλοποίηση ενός συμπαγούς αλλά και ευέλικτου επενδυτικού πλάνου, το οποίο διαρθρώνεται σε τρεις βασικές κατηγορίες: α) Τις τεχνολογικές συνεργασίες και τις συμμετοχές σε εταιρίες πληροφορικής με αυστηρά καθορισμένα κριτήρια, β) την ανάπτυξη νέων προϊόντων λογισμικού για κάθετες αγορές, τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων και των δραστηριοτήτων της, την σύνδεση των εφαρμογών με συστήματα πληρωμών, και γ) την υλοποίηση ενεργειών για την υποστήριξη της ανάπτυξης της εταιρίας στο εξωτερικό.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις