Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Epsilon Νet: “Ψήφος εμπιστοσύνης” στον τουριστικό τομέα – Αγόρασε το 51% της πολωνικής εταιρείας hoteliga

Epsilon Νet: “Ψήφος εμπιστοσύνης” στον τουριστικό τομέα – Αγόρασε το 51% της πολωνικής εταιρείας hoteliga
ΦΩΤΟ Αρχείου

Το 51% της πολωνικής εταιρείας hoteliga International sp. Z o.o, μίας μπουτίκ εταιρείας πληροφορικής με ειδίκευση στον τομέα του τουρισμού, απέκτησε η Epsilon Net A.E. έναντι 150.000 ευρώ.

H Epsilon Net, που πρόσφατα εισήλθε το «κατώφλι» της κύριας Αγοράς του ελληνικού Χρηματιστηρίου, απέκτησε το 51% της hoteliga, από την εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Πολωνίας, εταιρεία AILLERON S.A, με τίμημα 150 χιλ. ευρώ.

Η hoteliga International είναι μια νέα και πολλά υποσχόμενη boutique εταιρεία πληροφορικής σε web περιβάλλον. Δραστηριοποιείται στην αγορά του hospitality software, pms, paperless hotel systems και travel technology που αλλάζει και εξελίσσεται ταχύτατα σε διεθνές επίπεδο ενώ ήδη λειτουργεί σε σημαντικό αριθμό καταλυμάτων στην Ελλάδα και ακόμη 20 χώρες στο εξωτερικό, με έμφαση στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Η ολοκληρωμένη διαχείριση και συνδεσιμότητα όλων των συστημάτων της hoteliga με άλλα κανάλια της Τουριστικής Βιομηχανίας, δημιουργούν μεγάλο ενδιαφέρον και προσδοκίες ανάπτυξης. Η Τεχνολογική πλατφόρμα της hoteliga International σε cloud περιβάλλον σε συνδυασμό με την πλατφόρμα της Epsilon Net “PYLON” και την βαθιά γνώση των στελεχών της στο χώρο του τουρισμού αλλά και των λογιστικών συστημάτων, θα ενισχύσει τη γκάμα τεχνολογικών λύσεων που προσφέρει η Epsilon Net Α.Ε. στις επιχειρήσεις και θα ανεβάσει το επίπεδο των υπηρεσιών της. Επιπλέον θα αποτελέσει μοχλό εξωστρέφειας της εταιρείας και ανάπτυξης σε αγορές του εξωτερικού ενισχύοντας περαιτέρω τον επιχειρηματικό σχεδιασμό του Ομίλου.

Όπως αναφερόταν και στο ενημερωτικό σημείωμα για την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο, η εξαγορά της hoteliga από την Epsilon Net A.E., επιβεβαιώνει την δέσμευση που έλαβε, για ενίσχυση της παρουσίας της σε όλους τους κλάδους που δραστηριοποιείται με απώτερο στόχο την παροχή Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής & Τεχνολογίας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις