Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

Η Πειραιώς διαψεύδει παρασκηνιακές επαφές με Εθνική

Η Πειραιώς διαψεύδει παρασκηνιακές επαφές με Εθνική

Με ανακοίνωση της η Τράπεζα Πειραιώς αναφέρει στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς πως είναι εκτός πραγματικότητας τα δημοσιεύματα για διαβουλεύσεις μεταξύ των κυρίων Τουρκολιά και Σάλλα.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς είχε ζητήσει σχολιασμό δημοσιεύματος για παρασκηνιακές επαφές μεταξύ των 2 τραπεζιτών,που υποτίθεται πως είχαν καταλήξει και στο διοικητικό σχήμα της νέας τράπεζας.

Για αυτό και η Τράπεζα Πειραιώς με ανακοίνωση της τα διαψεύδει όλα.

Διαβάστε τι λέει η ανακοίνωση.

”Σε απάντηση του με αριθ. 2828/09.07.2012 εγγράφου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με το οποίο ζητήθηκε ο σχολιασμός δημοσιεύματος της εφημερίδας «Ισοτιμία» – φύλλο της 08.07.2012, στο οποίο αναφέρεται ότι :

«… Παράλληλα, διεξάγονταν στην Αθήνα παρασκηνιακές διαβουλεύσεις ανάμεσα στον κ. Τουρκολιά και στον κ. Σάλλα, οι οποίες έχουν καταλήξει και στο διοικητικό σχήμα της νέας τράπεζας. Όπως όλα δείχνουν, πρόεδρος του ομίλου θα αναλάβει ο Μιχάλης Σάλλας και διευθύνων σύμβουλος ο Αλέξανδρος Τουρκολιάς….»

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει ότι τα αναφερόμενα στο παραπάνω δημοσίευμα δεν απηχούν την πραγματικότητα σε ότι έχει να κάνει με την Τράπεζα Πειραιώς”.

Διαβάστε επίσης :

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε