Τετάρτη, 1 Μαΐ
20oC Αθήνα

OK Anytime Markets: Νέες εξαγορές στη Βόρεια Ελλάδα – Τα φιλόδοξα σχέδια για δίκτυο και κερδοφορία

OK Anytime Markets: Νέες εξαγορές στη Βόρεια Ελλάδα – Τα φιλόδοξα σχέδια για δίκτυο και κερδοφορία

Στην εξαγορά 6 καταστημάτων από την εταιρεία Kosmoplus, προχώρησε η OK Anytime Market A.E., στοχεύοντας μέσα από εξαγορές και ανακαινίσεις στην ενίσχυση της παρουσίας της στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ την ίδια στιγμή επιδιώκει να κλείσει τη χρήση του 2023 με κέρδη.

Τα νέα καταστήματα που προστέθηκαν στην αλυσίδα ΟΚ βρίσκονται στην Καβάλα, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, το Νευροκόπι την Ξάνθη, και στις Σάπες Ροδόπης και η έκτασή τους κυμαίνεται από 300 έως 500 τ.μ. Με τις νέες προσθήκες, το δίκτυο στη Βόρεια Ελλάδα αριθμεί 28 συνολικά καταστήματα, που λειτουργούν με την επωνυμία OK! Grocery Super Market & Deli κι επιπλέον 2 καταστήματα με την επωνυμία OK! Anytime Markets.

Πρόγραμμα ανακαίνισης

Παράλληλα το πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας περιλαμβάνει και τις ανακαινίσεις των καταστημάτων του δικτύου της ξεκινώντας από το κατάστημα της Καβάλας το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως και εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 8/12. Στόχος της OK Anytime Market Α.Ε. είναι το 2024 να γίνει ολική ανακαίνιση όλων των καταστημάτων που προστέθηκαν στο δίκτυο της και να λειτουργήσουν – όσα δεν λειτουργούν ήδη – με την μέθοδο του Franchising.

Είναι σημαντικό το γεγονός, πως η εταιρεία καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, υλοποίησε ένα πλάνο επενδύσεων που περιλάμβανε εκτός των άλλων και την προσθήκη τεσσάρων καταστημάτων κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2023 και συγκεκριμένα ένα κατάστημα με την επωνυμία «OK! Anytime Markets» στην περιοχή του Ζωγράφου, και τρία με την επωνυμία « OK! Grocery» στην Κάρπαθο, στο Νυδρί Λευκάδας και στην Άφυτο Χαλκιδικής.

Τέλος, έχει ήδη προγραμματιστεί η λειτουργία δυο νέων καταστημάτων με την επωνυμία OK! Anytime Markets στο Παγκράτι και το Θησείο και ένα ακόμα OK! Grocery στο Αγρίνιο.

Για το 2023, στόχος είναι η επαναφορά των αποτελεσμάτων σε θετική πορεία και η βελτίωση της καθαρής θέσης της εταιρείας.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις