Κυριακή, 21 Απρ.
14oC Αθήνα

Orange Grove: Πότε λήγουν οι αιτήσεις για τα προγράμματα στήριξης των start up εταιρειών

Orange Grove: Πότε λήγουν οι αιτήσεις για τα προγράμματα στήριξης των start up εταιρειών

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι την έναρξη του Incubation προγράμματος του Orange Grove για το 2020, που θα διεξαχθεί διαδικτυακά. Για αυτό και το διεθνές startup incubator καλεί όσους έχουν μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα την οποία θέλουν να αναπτύξουν, από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, να δηλώσουν συμμετοχή έως την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου (23:59). 

Ειδικότερα, το online Incubation πρόγραμμα του Orange Grove απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες που θέλουν να αναπτύξουν την καινοτόμα ιδέα τους και να την μετατρέψουν σε επιτυχημένη startup ή σε νεοσύστατες επιχειρήσεις που επιθυμούν να εξελιχθούν περαιτέρω. Στόχος του φετινού εξάμηνου προγράμματος είναι να προσελκύσει αιτήσεις από κάθε περιοχή της ελληνικής επικράτειας προσβλέποντας στην προώθηση της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Το Incubation πρόγραμμα του Orange Grove βασίζεται σε 12 εβδομάδες εντατικής εκπαίδευσης και καθοδήγησης των συμμετεχόντων, με επιπλέον αντίστοιχο διάστημα υποστήριξης, που συνολικά θα περιλαμβάνουν εξειδικευμένα trainings, σεμινάρια, bootcamps και εξατομικευμένα 1-1s, τα οποία θα διεξάγονται εξ αποστάσεως και θα είναι κατάλληλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε επιχείρησης/ιδέας. Το 6μηνο Incubation πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης συμβουλευτική καθοδήγηση από διακεκριμένους trainers και έμπειρους μέντορες ενώ προσφέρει ταυτόχρονα σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης και πρόσβαση στο εκτεταμένο, διεθνές δίκτυο του Orange Grove και της Ολλανδικής Πρεσβείας. Για την υποβολή αιτήσεων επισκεφτείτε το www.orangegrove.eu/apply/. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις