Παρασκευή, 23 Φεβ.
18oC Αθήνα

Pepco: Συνεχίζει την ανάπτυξη – Άνοιξε νέο κατάστημα στην Παιανία σε ιδιοκτησία της Premia Properties

Pepco: Συνεχίζει την ανάπτυξη – Άνοιξε νέο κατάστημα στην Παιανία σε ιδιοκτησία της Premia Properties

Ένα ακόμη κατάστημα της πολωνικής αλυσίδας Pepco λειτούργησε στην Παιανία, σε ακίνητο ιδιοκτησίας της Premia Properties ΑΕΕΑΠ. Η διάρκεια του μισθώματος είναι για 10 χρόνια.

Η Pepco, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ρούχων και ειδών σπιτιού στην Ευρώπη είχε φθάσει σε συμφωνία με την Premia Properties ΑΕΕΑΠ για την κατασκευή και ανάπτυξη ενός καταστήματος, τον Ιανουάριο του 2023 κι από τότε έχουν ανοίξει 24 καταστήματα.

Όσον αφορά το νέο κατάστημα, εμβαδού 555 τ.μ., βρίσκεται στην οδό Λαυρίου 76 στην Παιανία, στον 1ο όροφο, με ξεχωριστή πρόσβαση και είσοδο. Στο ισόγειο του κτηρίου υπάρχει κατάστημα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας AB Βασιλόπουλος, με πάρκινγκ στην επιφάνεια, για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών των καταστημάτων.

Τι προβλέπει η συμφωνία

Ο κ. Γεώργιος Μπάκος, Chief Operating Officer & Head of Asset Management της Premia Properties, δήλωσε: “Το άνοιγμα του νέου καταστήματος Pepco στην Παιανία, που ανήκει στην ιδιοκτησία της Premia Properties, μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Είναι το αποτέλεσμα των στόχων που θέσαμε από την υπογραφή της συμφωνίας με την Pepco πριν ένα χρόνο και της δέσμευσης να τους πετύχουμε. Παραμένουμε πλήρως συντονισμένοι με το σχέδιο ανάπτυξης της Premia Properties και επιλέγουμε στρατηγικά τους ενοικιαστές μας προκειμένου να δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία.”

Παράλληλα, ο κ. Bogdan Grigoriu, Head of Region της Pepco Greece, δήλωσε: “Η έναρξη του νέου καταστήματος Pepco σηματοδοτεί ένα κρίσιμο στρατηγικό βήμα, και εκτιμούμε ιδιαίτερα τη συνεργασία μας με διακεκριμένες εταιρείες επενδύσεων ακινήτων όπως η Premia Properties, ενώ είμαστε ευγνώμονες που συνυπάρχουμε στο έργο με την AB Βασιλόπουλος, έναν άλλον σεβαστό συνεργάτη. Η είσοδός μας στην ελληνική αγορά αποδείχθηκε επιτυχημένη, με την ίδρυση 24 καταστημάτων μέσα στο πρώτο έτος. Αυτή η επιτυχία υποστηρίζει τα φιλόδοξα σχέδιά μας για περαιτέρω επέκταση στην αγορά. Αναμένουμε με ανυπομονησία να παρουσιάσουμε στους πελάτες μας συναρπαστικές προσφορές καθημερινά.”

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις