Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Worldline: Στρατηγική συνεργασία με Google – Οι αλλαγές στις ψηφιακές πληρωμές σε περιβάλλον cloud

Worldline: Στρατηγική συνεργασία με Google – Οι αλλαγές στις ψηφιακές πληρωμές σε περιβάλλον cloud

Η Worldline, παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες πληρωμών και η Google, συνάπτουν στρατηγική συνεργασία, προκειμένου να αξιοποιηθούν οι πρωτοποριακές τεχνολογίες αιχμής που παρέχει η Google Cloud, με στόχο τον περαιτέρω ψηφιακό μετασχηματισμό της Worldline και την απλοποίηση των διαδικασιών της.

Επιπλέον, η συνεργασία των δύο αυτών εταιρειών (Google – Worldline) αναμένεται για να διερευνήσουν από κοινού τις ευκαιρίες στην αγορά καθώς και να παρέχουν νέες και βελτιωμένες ψηφιακές εμπειρίες σε εμπόρους και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Από το 2022, η Worldline έχει υιοθετήσει το πρόγραμμα «Move to Cloud», το οποίο περιλαμβάνει τη χρήση cloud, προκειμένου να επιταχύνει τον ψηφιακό της μετασχηματισμό, αποτελώντας μία κορυφαία εταιρεία paytech, με διεθνή παρουσία.

Διευρύνοντας τη δραστηριότητά της, η Worldline σχεδιάζει να αξιοποιήσει την ασφαλή, υψηλής απόδοσης και χαμηλής καθυστέρησης, υποδομή του Google Cloud, ενισχύοντας τη λειτουργική του απόδοση, μειώνοντας το κόστος και βελτιώνοντας τη στρατηγική του τοποθέτηση.

Παράλληλα, η Worldline αναμένεται να αξιοποιήσει τις δυνατότητες ανάλυσης δεδομένων και τεχνητής νοημοσύνης που παρέχει το Google Cloud, ώστε να επωφεληθεί από τα δικά της δεδομένα προκειμένου να αναπτύξει νέα προϊόντα και υπηρεσίες πληρωμών.

Σημειώνεται πως η επιλογή του Google Cloud, που αποτελεί ηγέτη στη βιωσιμότητα προσφέροντας επιλογές χαμηλών εκπομπών άνθρακα, είναι εναρμονισμένη με τη μακροχρόνια δέσμευσή της Worldline στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης (ΕΚΕ).

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις