Σάββατο, 27 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Zara: Από τις 12 Δεκεμβρίου η πλατφόρμα Pre-Owned για ρούχα από δεύτερο χέρι

Zara: Από τις 12 Δεκεμβρίου η πλατφόρμα Pre-Owned για ρούχα από δεύτερο χέρι
Φωτογραφία-iStock

Δεύτερη ευκαιρία δίνεται στα ρούχα με την νέα πρωτοβουλία πρόσβασης σε υπηρεσίες κυκλικής οικονομίας έλαβε η Zara, θέτοντας ην πλατφόρμα Pre-Owned σε λειτουργία από τις 12 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα.

Η νέα πλατφόρμα Pre-Owned βοηθά τους πελάτες να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των ρούχων τους. Ειδικότερα οι πελάτες της Zara θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως επιδιόρθωση, πώληση μεταξύ πελατών και δωρεά ρούχων Zara από τις ντουλάπες τους, μέσω της Zara.com, της εφαρμογής της για κινητά και των καταστημάτων Zara.

Η νέα πρωτοβουλία εφαρμόζεται σε 14 ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Ήδη, η Zara Pre-Owned, λειτουργεί στο Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και ένα χρόνο και στη Γαλλία από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Με την έναρξη λειτουργίας αυτής της πλατφόρμας στην Ισπανία, τη Γερμανία, την Αυστρία, το Βέλγιο, την Κροατία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία, τη Φινλανδία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Ιταλία, το Λουξεμβούργο, τις Κάτω Χώρες και την Πορτογαλία, η Inditex μεταβαίνει στην επίτευξη του στόχου της για την εφαρμογή υπηρεσιών κυκλικής οικονομίας στις βασικές αγορές της κατά τη διάρκεια του 2025.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις