Οικονομία

Ανοδος των λιανικών πωλήσεων

Αλμα σε όγκο και μικρή άνοδο σε αξία εμφάνισαν τον Ιούλιο οι λιανικές πωλήσεις, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία.

Ειδικότερα ο ∆είκτης Κύκλου Εργασιών (δείχνει την αξία), τον Ιούλιο 2014, σε σύγκριση µε το δείκτη του Ιουλίου 2013, σηµείωσε αύξηση κατά 1,5%, ενώ σε σύγκριση µε το δείκτη του Ιουνίου 2014 σηµείωσε πτώση κατά 0,7%..

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία ο ∆είκτης Όγκου, τον Ιούλιο 2014, σε σύγκριση µε το δείκτη του Ιουλίου 2013, σηµείωσε αύξηση κατά 4,8%, ενώ σε σύγκριση µε το δείκτη του Ιουνίου 2014 σηµείωσε άνοδο κατά 2,8%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα