Οικονομία

Από την Πέμπτη ισχύει η ρύθμιση για εξόφληση σε 100 δόσεις

Η ρύθμιση αφορά σε 2,5 εκατομμύρια οφειλέτες του Δημοσίου και τίθεται σε ισχύ από την ερχόμενη Πέμπτη, 20 του μήνα. Με τη ρύθμιση το οικονομικό επιτελείο ελπίζει να δώσει σημαντική ώθηση στα έσοδα που για το πρώτο μισό του έτους παρουσιάζουν μια “μαύρη τρύπα” 500 εκατομμυρίων ευρώ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για την υπαγωγή στη ρύθμιση μέχρι τις 18 Ιουλίου σε όλες τις εφορίες και τα τελωνεία της χώρας. Μετά τις 18 Ιουλίου οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω εφαρμογής στο Taxisnet .

Όσοι οφειλέτες του Δημοσίου επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση για την εφάπαξ εξόφληση των χρεών τους με έκπτωση 50% των έως και τις 31.12.2012 προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής έχουν περιθώριο μέχρι την 1η Ιουλίου .

Διαβάστε επίσης:
Moody’s: Αυξάνεται το ρίσκο νέων εκλογών στην Ελλάδα

Financial Times: Αμφισβητείται το αυτοανακυρησσόμενο ”grecovery”

Ο Σαμαράς χτύπησε διάνα με την ΕΡΤ”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Όφελος 714 εκατ. ευρώ για καταναλωτές και οικονομία από τις παρεμβάσεις της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην Ελλάδα
Μελέτη της Κομισιόν έδειξε τα οφέλη από την εφαρμογή του δικαίου του ανταγωνισμού, με τις παρεμβάσεις των αρχών της ΕΕ να αποφέρουν έως 29,7 δισ. ευρώ ετησίως
Η Επιτροπή Ανταγωνισμού