Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Black Friday… και στα ξενοδοχεία!

Black Friday
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Μετά την Black Friday των εμπόρων που επισήμως ξεκινά σε λίγες ώρες, τώρα τη «σκυτάλη» των γενναίων εκπτώσεων, παίρνουν οι ξενοδόχοι, καθώς ετοιμάζονται να καθιερώσουν από τον ερχόμενο Γενάρη τα Black Weekends.

Χρησιμοποιώντας το μότο «Μπορεί να μην υπάρχει Hotel Black Friday τον Νοέμβριο, όμως σας αποζημιώνουμε με Hotel Black Weekends τον Ιανουάριο» οι ξενοδόχοι της Θεσσαλονίκης προχωρούν σε εκπτώσεις τον πρώτο μήνα του 2020, με σκοπό να καθιερώσουν στη συνείδηση του κόσμου, ότι θα μπορούν να ταξιδεύουν στη συμπρωτεύουσα, χρησιμοποιώντας καταλύματα σε ελκυστικές τιμές.

Μάλιστα η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρει ότι «Προσφέρετε ένα δώρο στον εαυτό σας και σ’ αυτούς που αγαπάτε, συνδυάζοντας στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς. Γιατί ποιος είπε ότι η πολυτέλεια είναι προνόμιο των λίγων; Ο μήνας των εκπτώσεων έρχεται και φέρνει μαζί του παροχές για όλα τα βαλάντια».

Click4more: Βlack Friday: 5 κανόνες για να μην πιαστείτε… κορόιδα!

Η ανακοίνωση συνεχίζει «Όσοι αγαπούν τη Θεσσαλονίκη και θέλουν να την επισκεφτούν την περίοδο των εκπτώσεων, σύντομα θα ανακοινωθούν προσφορές σε τιμές τόσο χαμηλές που ταιριάζουν σε όλους”.

Εν τω μεταξύ, τα εμπορικά καταστήματα βρίσκονται σε θέση ετοιμότητας, προκειμένου σε λίγες ώρες, να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες τους για την αυριανή μέρα. Πρόκειται για το μεγάλο τους στοίχημα να προσελκύσουν κόσμο και να δουν τους τζίρους τους να αυξάνονται. Black Friday εκπτώσεις ισχύουν για όλες τις κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, από της ηλεκτρονικές και οικιακές συσκευές, τα ρούχα, τα καλλυντικά, μέχρι τα χαλιά, τα αυτοκίνητα, τα αεροπορικά εισιτήρια, αλλά και τους καφέδες, τις θέσεις στάθμευσης και το πλύσιμο αυτοκινήτου!

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις