Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Δείτε στο Νewsit τη συνέντευξη τύπου για τη συγχώνευση Alphabank – Eurobank

Παρακολουθείστε όλη τη συνέντευξη τύπου για τον γάμο που θα δημιουργήσει έναν τραπεζικό κολοσσό στην νοτιοανατολική Ευρώπη.

Το Newsit βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων και σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσευε ξανά όλες τις εξαγγελίες καθώς και το παρασκήνιο για τον τραπεζικό γάμο.

Όπως δήλωσε κατά την έναρξη της συνέντευξης τύπου ο κύριος Γιάννης Κωστόπουλος, πρόεδρος της ALPHA BANK “με αυτή τη συγχώνευση γίνεται ένα μεγάλο βήμα για το τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα.
Είναι η πρώτη και μεγάλη ξένη επένδυση σε αυτό τον τόπο και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα η οποία πιστεύουμε ότι θα φέρει και άλλες επενδύσεις στο μέλλον. Είναι πια στο χέρι των Ελλήνων να παρουσιάσουν νέες ιδέες και για να προσελκύσουν επενδύσεις”.

Αμέσως μετά το λόγο έλαβε ο κύριος Ευθύμιος Χριστοδούλου, πρόεδρος της Eurobank o οποίος δήλωσε ” πως ο τρόπος που ενώνονται οι τράπεζες δείχνει πως είναι ένα αλληλοσυμπληρούμενο σχήμα.
Το προσωπικό και των δύο τραπεζών είναι έμπειρο με υψηλό επαγγελματισμό γεγονός που διασφαλίζει τις προοπτικές ανάπτυξης για το μέλλον.
Σε ένα σύνολο οικονομιών των Κάτω Χωρών η νέα τράπεζα θα είναι η δεύτερη ή η τρίτη μεγαλύτερη.
Κυρίως όμως το απάυγασμα αυτής της συγχώνευσης είναι γίνεται η βάση και αναπτυξιακή δραστηριότητα στην Ελλάδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πως φτάσαμε στο μεγάλο deal

“ALPHA – EUROBANK” το όνομα της νέας τράπεζας

Έκρηξη +9% στο Χρηματιστήριο – +30% οι Τράπεζες

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε