Οικονομία

ΔΝΤ: Οι εκλογές στην Ελλάδα δεν είναι εμπόδιο

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο «δεν θεωρεί εμπόδιο» τις εκλογές στην Ελλάδα, δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Ταμείου, Ντέιβιντ Χάλεϊ, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απαντώντας σε ερωτήσεις για τη χώρα μας, ο κ. Χάλεϊ άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μην καταβληθεί η επόμενη δόση προς την Ελλάδα – κάτι που έχει ξαναειπωθεί – εάν δεν εφαρμοστούν τα συμφωνηθέντα και εάν δεν τηρηθεί το δανειακό πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας.

Κύκλοι του ΔΝΤ εξακολουθούν να προβάλλουν τη θέση ότι «υπάρχουν κίνδυνοι» και «αρκετά ρίσκα» για την πλήρη εφαρμογή της δανειακής σύμβασης, ενώ δεν κρύβουν την ανησυχία τους για την πιθανότητα «να προκύψουν κραδασμοί» μετά τις εκλογές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Νέο μοντέλο για το νερό: Συνένωση 70 παρόχων με ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ – Ενημέρωση Παπασταύρου σε βουλευτές της ΝΔ για τη μεταρρύθμιση
Με βάση το προωθούμενο νομοσχέδιο, οι εταιρείες επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους σε όλη την Αττική, Βοιωτία, Φωκίδα, Εύβοια, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
Σταύρος Παπασταύρου